Trendyol ParaPuan Kartımdan Çekildi İadesi 15 Gündür Gerçekleşmedi

07 Mart 2024 15:41

İlk defa üyesi olduğum CardFinans Trendyol kartımın 500 ParaPuan hediyesini kullanarak 21 Şubat 02.35'te Trendyol üzerinden sipariş vermek istedim. Sepeti onaylayıp ödeme kısmına geldiğimde telefonuma SMS ile kod geldi; fakat uygulamada kod ekranı yüklenmediği için kodu girip alışverişi tamamlayamadım. Kartımda bir ödeme olmadığı halde kartımdaki ParaPuan kullanılmış gözüktü ve bununla ilgili olarak Trendyol'la görüştüğümde iadesinin sağlanacağını söylediler; ancak 15 gün oldu ve hâlâ iadesi sağlanmadı. Devamında Trendyol ve QNB Finansbank ile görüştüğümde her iki taraf da sorunun çözümünü birbirine yönlendiriyor ve kendilerinin bu durumla ilgili bir şey yapamayacaklarını, karşı tarafın bu iadeyi gerçekleştireceğini söylüyorlar. Her iki tarafa da durumu anlatıyorum, ancak sonuç değişmiyor. Hatta her seferinde farklı bir çözüm öneriyorlar; sonuçta bu durum 15 gündür yaşanıyor ve kullanamadığım ParaPuan'ın iadesini alamıyorum. Bununla ilgili hem Trendyol görüşmesini hem de kanıtları ekliyorum. Bu durumun bir an önce çözülmesini talep ediyorum. 15 gündür aynı sorunla ilgili bir çözüm bekliyorum.

Serkan
20 Kasım 2023 22:47
CardFinans Trendyol ParaPuan Silinmesi
Arzun sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2023 20:03

24 Eylül 2023 16:27
Tamer sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Ücret Ve Puan İadesi

07 Aralık 2023 09:14