Burcu sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2023 14:55

Trendyol online satış mağazası üzerinden R** G*********** adlı mağazadan 2 adet Vicks vaporub merhem satın aldık. (Sipariş No: 2398702278) (Barkod no: 8684215380373a) Ürünün sahte olabileceğini düşünmediğimiz için, hakkında daha önce 'sahte üründür' yorumları yazılmış olduğunu okumadan almıştık. Ayak sağlığımla ilgili yaşadığım bir problem nedeniyle ürünü geldiği gün bir kez kullandım. Kokusu biraz garip geldi; Vicks gibi keskin bir kokusu yoktu, çok daha belirsiz bir kokusu vardı. Satın aldığım siteye girip yorum ve fotoğrafları incelediğimde, ürünün sahte olabileceği ile ilgili bilgiler gördüm. Eşim ilaç endüstrisinde çalıştığı için konuya hakimdi ve o da farklılıkları hemen anladı. Ürünün sahte olabileceğini ben de düşünmeye başladım. Mail adresime otomatik fatura da gelmemişti, satıcı sitesinden fatura görüntülemek istediğimde 'fatura bulunamadı' yazısı çıkıyordu. Aynı siparişte tuvalet kağıdı ve üçlü çorap da aldım. Onların faturaları otomatik olarak mail adresime gelmişti ama Vicks vaporub merhemin faturası gelmemişti. Trendyol gibi büyük bir şirketin bu durumu nasıl denetlemediğini anlamak güç. Ertesi gün eczaneden Vicks vaporub satın aldım ve iki ürünü karşılaştırdığımda; ambalajdan, etiketine, kapak ve kavanoz renginin farklılığına, içerikteki kıvam ve kokusuna kadar o kadar büyük farklılıklar vardı ki. Sağlıkla ilgili bu şekilde sahte ürünlerin orijinalmiş gibi yanıltıcı ve kandırıcı bilgilerle satılmasına izin verilmesini kabul etmiyorum. İnsanların sağlığıyla bu şekilde oynanamaz ve gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

Burcu
Burcu
21 Aralık 2023 19:24

Sorunun çözümü ile alakalı herhangi bir dönüş, cevap sağlanmadı.

Özge sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2025 18:47

21 Kasım 2024 11:47

Satın Aldığım Şampuanların Orijinalliğinden Şüpheliyim, Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum

08 Ekim 2025 13:02
satin-aldigim-sampuanlarin-orijinalliginden-supheliyim-magduriyetimin-giderilmesini-istiyorum-1.jpg
Sena sonuçtan hiç memnun değil

03 Mayıs 2025 21:55

Trendyol'da İlgisiz Destek Şikayeti