Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2024 00:20

Trendyol canlı yayınlarına düzenli olarak katılıp alışveriş yapıyorum. Ancak son bir haftadır, yayınlarda kodları uygulayıp ödeme yaptığımda 'Sepetinizi kontrol ediniz, bu kod daha önceden kullanılmıştır' diyerek hata alıyorum. Müşteri hizmetleriyle iletişim kurduğumda uygulamayı silip tekrar yüklememi önerdiler, ancak bu çözüm olmadı. Kodların sınırlı sayıda olduğunu ve bu yüzden alamadığımı iddia ediyorlar. Fakat daha önce de kodlarla alışveriş yapmıştım ve eğer kod tükenmişse, ödeme kısmında fiyatın yükseldiğini görebiliyordum. Bu sefer ise ödeme provizyon kısmına kadar geldikten sonra hata veriyor ve her katıldığım yayında aynı problemi yaşıyorum. 'Kupon daha önceden kullanılmış' ya da 'Sepetinizi kontrol ediniz' uyarılarının kodun tükenmesiyle bir alakası olmadığını düşünüyorum. Trendyol'dan mağduriyetimin giderilmesini ve en azından ekran görüntüsünü attığım ürünler için kodların tekrar tanımlanmasını talep ediyorum.

Çiğdem
Çiğdem

Bir çözüm bulundu mu acaba? Aynı sorunu bende yaşıyorum Trendyol asistana yazdım ama sonuç yok sorun hala devam ediyor boşa zaman mı harcıyoruz acaba?

Ayşe
Ayşe

Çözüm için aranmadım Trendyol asistan da bir sorun olmadığını söylüyor, aynı sıkıntı devam ediyor maalesef :(

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Canlı Yayın Gerçek Olmayan Genel Kodlar

28 Kasım 2023 15:44