Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

28 Nisan 2023 15:19

Muğla Bodrum'da Torba Gölköy yolu arasında bir sitede hem çalışıyor hem kalıyorum. Bulunduğum yere Aras ve Sürat Kargo gelmiyor. Bununla ilgili daha önce şikayet oluşturmuştum. Onun görselinide bırakırım. Trendyol üzerinden sipariş vermeden önce satıcıya hangi kargo firması ile çalıştıklarını soruyor, ona göre sipariş veriyorum ama bazı satıcılar 2 kargo firması ile gönderim yapıyor. Örneğin; Trendyol Express ve Aras Kargo. Sipariş numarasını verip rica ediyorum. Trendyol ile gönderim yapılsın diye tamam diyorlar fakat kargo inatla ısrarla bulunduğum yere gelmeyen kargo firmasına veriliyor. Soruyorum, bütün satıcılar kargo firmasını sistem otomatik olarak atadığını söylüyor. Şu an 4-5 farklı ürün kargoya verilmiş veya şubede bekliyor. Ayrıca 1100₺ param da ürünler iade olduktan sonra 2-3 iş günü hesabıma yatırılmayı bekleyecek. Alt tarafı bir diş macunu almak istedim, hem 1100₺ param içeride kaldı hem diş macunu elime ulaşmadı. Sizden rica ediyorum; Şu uygulamaya alıcı tarafından kargo firmasını seçmesi için bir seçenek sunun veya satıcı hangi kargo firmasıyla gönderiyor onu sormadan görebilelim. İkisi de olmuyorsa satıcı kendi kargo firmasını kendisi seçebilsin. Bu sorun kimden kaynaklanıyor? Kargo firmaları mı, satıcılar mı yoksa Trendyol mu anlayamadım. Bugüne kadar 100'den fazla sipariş ettiğim ürün şubeye geldi. Bekledi, bekledi ve geri satıcıya iade edildi. Harcanan iş gücüne o paralara gerçekten çok yazık oluyor.

Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Sipariş Verilen Ürün Teslim Edilmedi, Fiyatı Artırılarak Yeniden Satışa Sunuldu

Yasemin
12 Mayıs 2025 20:18
siparis-verilen-urun-teslim-edilmedi-fiyati-artirilarak-yeniden-satisa-sunuldu-1.pdf

Trendyol Gel Noktasının Yanlış Adresi Ve Çözüm Eksikliği

Selman
03 Nisan 23:21
trendyol-gel-noktasinin-yanlis-adresi-ve-cozum-eksikligi-3.jpg
trendyol-gel-noktasinin-yanlis-adresi-ve-cozum-eksikligi-1.jpg
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
14 Mayıs 2025 17:42
yanlis-laptop-gonderildi-ustune-iftiraya-ugradim-6.pdf
yanlis-laptop-gonderildi-ustune-iftiraya-ugradim-5.pdf

Yanlış Boyutlu Ve Hasarlı Dermaroller Ürünü Tedavimi Geciktiriyor

Furkan
12 Mart 22:44
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2025 21:10
kisisel-verilerim-izinsiz-paylasildi-arizali-urun-gonderildi-trendyol-ilgisiz-kaldi-1.pdf

Trendyol Kategorileri