29 Aralık 2023 11:16

Trendyol aracılığı ile E*** çiftliğinden aldığım 2 kavanoz zeytin ve bitki çayını içeren siparişim 26ç12.2023 tarihinde Aras Kargo firması ile tarafıma ulaştı. Fakat resimler ile belirttiğim üzere ürünün kavanozu kırık, bitki çayının poşeti yırtık şekilde ve zeytinlerinde biri eksik şekilde gönderilmiştir. Ürünün kargo poşeti plastik olduğu için suyu geçirmediği için kargo tutanağı düzenlemeden teslim aldım ve açtıktan sonra durumu fark ettim. Trendyol asistan ile yaptığım görüşmede satıcı ile görüşmem bildirildi. Satıcıya ücret iadesi talebinde bulundum, mesajıma 4 gün sonra dönüş yaptı ve yeni ürün tedarik edemeyeceğimiz üzülerek belirtmek isteriz. Dilerseniz iade işlemlerini Trendyol Asistan ile başlatabilirsiniz şeklinde cevap geldi. Trendyol ise ürünü elimde tutmam gerektiğini diğer türlü iade işlemlerinin yapılmadığı belirtti. İnsan ve hayvan sağlığını tehdit eden cam parçaları ile kokusu sinebilecek ürünleri 5 gün boyunca muhafaza etmediğim için ücret iadesi yapılmadı. Tekrar satıcı ile görüşmem istenerek saçma bir süreç başlatılmak istendi. Fakat ayıp ve kusurlu ürünün tanziminin kargo firmasından rücu edilmesi gerektiğini ve satıcının bunu sizinle görüşmem gerektiğini bildirdikten sonra destek ekiplerini yönlendirme kararı alındı. Ürünün ayıplı ve eksik gönderilmesi ve gıda maddesini içermesi aynı şekilde cam parçalarının olmasından kaynaklı alıcının elinde muhafaza imkanı içermemesi nedeni ile acil ücret iadesi talep ediyorum. Trendyol eğer arada köprü olamıyorsa ve satıcı veya kargo firmasına yaptırımı yoksa müşterileri oyalamak sureti ile işlem yapıyorsa neden var?

Kargom Kayboldu Trendyol Çözüm Sunmuyor Param İade Edilmiyor

Volkan
29 Temmuz 2025 10:43
Gülbahar sonuçtan memnun değil

Gülbahar
02 Temmuz 2024 17:49
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2023 15:24
Aysegul sonuçtan çok memnun

Aysegul
04 Ağustos 2025 13:03
"Şikayetvar sitesine yazınca iadem yapıldı. Keşke bu kadar uğraşmak zorunda kalmasaydım teşekkür ederim"
Eda sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2023 17:44

Trendyol Kategorileri