Hüsamettin sonucu yetersiz buldu

Hüsamettin
11 Aralık 2024 01:51

Trendyol dan son olarak 28 Kasım 2024 - 21:23 da almış olduğum Sipariş No:9640095405 elektronik ürünü satın alma esnasında,
ürünle birlikte 3 yıllık ek garantiyide seçerek almak istedim.

Ancak elektronik sistemde, ek sigorta poliçesi için t. C. No. Doğum tarihi ay gün yıl olarak soruldu.
Bu bilgilerimi girdiğimde ''Bir Hata Oluştu'' ''Girdiğiniz bilgiler hatalıdır, lütfen kontrol ediniz.''şeklinde uyarı aldım.

Bunun üzerine durumu Trendyol Asistan Müşteri Temsilcisine ilettin. O'nun önerisi doğrultusunda,
başka telefonun mobil uygulamasından, bilgisayarımdan değişik tarayıcılardan defalarca denedim. Hep aynı hatayı aldım.

Trendyol sigorta birimini 08509551414 aradım. Ürünü aldıktan sonrada ek sigorta oluşturabileceğimi söylediler.
Ben de ürünü ek garanti uzatma yapamadan aldım.
Ürünü teslim aldıktan sonra, elektronik sistem aynı hatayı verdi.

Bunun üzerine ürünü iade ettim. Tekrar alım yaptım elektronik sistem yine aynı hatayı verdi.
Tüm kimlik bilgilerimin kayıtlı olabileceği yerlerdeki, kredi kartımın olduğu ilgili banka dahil kontrol ettim. Bir hata bulamadım.

Trendyol müşteri temsilcilerini defalarca aradım, Hata oluşum resimlerini göndermemi istediler gönderdim.
Yetkililerinden beni, arayanlar oldu. Hata oluşumundaki resimleri göndermemi istedi.
Resimleri daha önceden göndermeme rağmen sistemde göremediğini söyledi. Anlaşılır gibi değil.

Trendyol uygulaması (bilgisayar ve mobil uygulama) sanki kimlik bilgilerimi benden iyi biliyor.
Bu süreçte ürün Fiat'ı da artı, ek garanti satın alamamış, dolayısıyla mağdur olmuş oldum.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2024 11:30
Trendyol Tarafından Mağduriyet Yaşatılıyor
Fahri sonuçtan hiç memnun değil

22 Aralık 2023 19:35
Trendyol'un Fatura Kesememesi

10 Kasım 2023 09:59
Özcan sonuçtan hiç memnun değil

Özcan
19 Mart 2024 23:44
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2024 21:49

Trendyol Kategorileri