Emre sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2024 02:41

3 gün önce Tag Heuer marka bir saat ilanı gördüm, fiyatı piyasasına göre uygun olduğu için 51.500 lira bedelle satın aldım, 2 taksit yaptım, komisyon artı sözde alıcı koruma bedeli ile 59.630 lira kredi kartımdan çekildi. Ben ürünün kargolanmasını beklerken fark ettim ki hesabım kapatılmış, para tabii ki çekilmiş. Bana en ufak bir bilgi verilmedi, sebep nedir bilmiyorum, şüpheli işlemmiş; madem öyle parayı neden alıyorsunuz ya da niçin iade etmiyorsunuz? 60 lira değil 60.000 lira para bu.

E-posta yolladım, destek ekibi bilgilerimi sordu, gerekli birimlere ilettik, incelenince cevap alırsınız gibi havada ve üslupsuz bir cevap verdiler.

Hala beklemedeyim, ortada ne doğru düzgün bir muhatap var ne de destek. Yarın da çözülmezse avukatıma vereceğim. Gerekirse bir 60 daha harcayıp sosyal medyada da yayacağım bu durumu.

03 Ekim 2024 18:23

Bugün Trendyol çözüm merkezinden mail aldım, akıllara zarar bir cevap vermişler; diyor ki ben bu işlemi kredi kartı bakiyemi nakide çevirmek için yapmışım. Nedir bunun ispatı?  Hadi diyelim sadece şüpheyle kapattınız hesabımı parama neden ipotek koyuyorsunuz? Günlerdir param dolapta hapis, günlük faizi 500lira Bir de demişler ki satıcıdan bilgi bekliyoruz, dalga geçiyorlar herhalde; Madem ben nakide dönmek için bunu organize ettim, satıcı da bu işin içinde olmuyor mu ne bilgisi bekliyorsunuz.

08 Ekim 2024 01:23

Hala hiçbir çözüm sunmadılar 60BIN liram ipotek altında, cevap vermeyi de kestiler

16 Ağustos 2024 16:07

21 Temmuz 2025 16:16
Ersan sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2023 22:40

04 Şubat 2025 12:24
Trendyol'da Hayal Kırıklığı: Güvenimi Sarsan Saat Arızası
Nuray sonuçtan hiç memnun değil

29 Ekim 2023 10:52
Trendyol'dan Yaşadığım Sorunlar