Şahin sonuçtan hiç memnun değil

17 Kasım 2023 00:30

Merhaba. Trendyol üzerinden Pandora isimli, mavi tikli satıcıdan 6 Ekim 2023 tarihinde 1 adet Moments Kalp Klipsli bileklik, 19 cm ebadında bir ürün satın aldım. Ürün bana ulaştığında, kargo poşetinin içerisindeki zarfın ağzı açık olarak geldi ve içerisinde bir adet garanti belgesi bulunmaktaydı. Ürün büyük geldiği için iade kodu oluşturup, ürünü iade ettim ve aynı üründen bu defa 18 cm olanını 24 Ekim 2023 tarihinde aldım. Ürün elime ulaştığında, bu defa zarfın ağzı kapalıydı ve içerisinde bir adet garanti belgesi vardı. Fakat ürünün kalp kısmında kırık olduğunu fark ettim. Bunun üzerine, ürünü aldığım gibi zarfa koyup ağzını bantlayarak, garanti belgesi ile birlikte destek talebi oluşturup Trendyol asistan üzerinden 3 adet görsel yükleyerek açıklama yazdım ve kendilerine geri gönderdim. Ardından 6 Kasım 2023 tarihinde beni aradılar ve neden iade ettiğimi sordular. Ben de açıklama yazdığımı ve görsel ilettiğimi, her şeyi yazdığımı belirttim. Onlar 'Tamam' diyerek telefonu kapattılar ve birkaç dakika sonra iademin reddedildiğini ve ürünün kendilerine ait olmadığını ifade ederek bana geri gönderdiler. Bana gelen zarf açıktı; bunu gelen Trendyol kuryesine de gösterdim ve onlara gönderdiğim garanti belgesini de bana geri göndermediler. Daha sonra Trendyol üzerinden destek talebi oluşturdum ve durumu tekrar kontrol etmelerini istedim. 10 Kasım 2023 tarihinde Trendyol çağrı merkezinden arandım. 'Son defa satıcıyla irtibata geçip sizleri arayacağız.' dediler ancak aramak yerine 4 dakika sonra e-posta göndererek 'Ürün bize ait değil.' diyerek itirazımı reddettiler. Ben ürünü kendilerinden aldım ve bana gelen ürünü aynen kendilerine ilettim; kesinlikle değişiklik yapmadım. Eğer değişiklik yapsaydım, onların dediği gibi buraya yazmaz ve defalarca Trendyol'a talep oluşturmazdım. Bana orijinal ürün gönderdiklerini iddia ediyorlarsa, bunu sipariş oluşturulurken çektikleri video kayıtları ve ürün depolarından çıkarken yapılan barkod okuma sonuçlarıyla ispatlamalarını talep ediyorum. Zararımın karşılanmasını istiyorum. Bu ürünün charm'larını aldığım için, iade olsaydı yine alacaktım. Trendyol sipariş numaram: #2331378246. CİMER ve Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulundum. Pandora olarak Trendyol'un yarattığı bu olumsuzluğu çözmenizi bekliyorum. Aldığımız charm'lar elimizde kaldı ve kullanamıyoruz.

18 Ekim 2024 00:09

Trendyol ne kadar inkar etse de Tüketici Hakem Heyeti haklılığımı anlayıp ücret iademin yapılmasını sağladı.

Beyza sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2024 19:56
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

26 Mart 2025 02:12
Yanlış İade İşlemi Ve Kötü Müşteri Hizmeti Mağduriyeti
Oray sonuçtan hiç memnun değil

05 Kasım 2024 17:30

05 Nisan 2024 18:42
trendyolda-iade-ettigim-siparisi-kayip-1.pdf
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem
03 Haziran 2023 21:45