Jemal sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2024 23:27

"Trendyol" uygulamasından Favors Universal kablosuz Bluetooth kulaklık LED şarj göstergeli Extra bass ve HD ses hem de Trendyol sigorta sipariş ettim. Ürünlerin (sipariş no. 9626719199, tarihi 22.11.24) toplam tutarı 296.90 TL. Sipariş ettiğim ürün çok çabuk ama kusurlu geldi. Yani şarj tutmuyor zaten hemen video çektim ve kulaklık çalışmıyor, bir bağlanıyor, bir bağlanmıyor. Bağlandığında bile ses çıkmıyor. 25.11.24 tarihinde hem kulaklığın hem de sigortanın iade talebi oluşturdum. 26.11.24 tarihinde sigortanın iadesi galiba 37.0 TL bank kartıma yattı ama kulaklık 02.12.24 tarihinde reddedildi ve geri gönderildi. Ürünü teslim aldığımda değişen bir şey yoktu aynı problem aynı bela, yine de Trendyol asistana yazdım. Onların bana Garanti belgesini almam gerektiğini cevabi verdiler, ben uygulamadan bunu yapamadığımı söyleyince, yerime başvuru yaptılar. 1-5 iş gün içerisinde cevabı geleceğine söylediler ama ne uygulamada ne de j***************@gmail.com mail adresime cevap gelmedi. O sürede iade yapmaya çalıştım. Tekrar ama iade edilmediğini cevap geliyordu. Tekrar Trendyol asistana yazdım. Bana "Üretimsel kaynaklı sorun olmadığı bilgisi görüntülenmiş" diye cevabı aldım. Tabi ki de itiraz ettim çünkü ürün kullanılacak bir ürün değil. Bana tekrar o belgeyi almamı gerektiğini söylendi hatta bir numara verdiler. Onlar ile iletişime geçmem gerektiğini söylendi. 0533****790 numarayı hemen aradım ama bu numarayı açan olmadı ve tabii ki de cevap alamadım. Tekrar Trendyol asistana döndüm anlattım olayı ve tekrar garanti belgesi için başvuruldu yine de asistan tarafından yine aynı şeyler söylendi. Uygulamada cevabını alacağım diye ama yinede beklemekteyim. Maalesef Trendyol asistan ile konuşmalarının hepsini screenshot yapmaya akıl edemedim, ama son konuşmayı yaptım. Sizden büyük bir ricam benim paramı geri versinler ve kusurlu ürünü benden alsınlar artık. Videolar ve resimler hepsini size buraya ileteceğim. Maalesef resimlerin hepsini limiti var olduğundan dolayı paylaşım yapamıyorum ama resimlerin ve videoların hepsi telefonumda duruyor.

09 Aralık 2024 21:49
Arızalı Ürün Ve İade Sorunu

19 Temmuz 2023 13:04
Feride sonucu yetersiz buldu

Feride
23 Ağustos 2024 11:53
Trendyol Bozuk Ürünün İade Sürecini Uzatıyor.

Nupelda
17 Nisan 2024 21:13
Trendyol 37 Gündür Sigortasını Bile Yaptığım Siparişim Gelmedi.
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

09 Kasım 2023 15:45

Trendyol Kategorileri