Teknosa Tek Çözüm Değişim!

Taner
19 Şubat 2024 16:17

21 Şubat 2024 22:07

Teselli aramaları oldu sorun giderme garanti arkasında durma gibi bir gelişme yok çözüm Yok değişim yok iade yok zaman kaybı ve mağduriyet var

Ek
21 Şubat 2024 20:40

Hayırlı akşamlar Teknosa'dan JBL 710 partybox bluetooth hoparlör 34890 TL almış olduğum ürün bas problemi var bas kalitesi yok 2 defa servise gidip gelmesine rağmen değişim yapamıyorum Teknosa'dan almamın sebebi büyük firmanın garantisi arkasında duracağını düşünmem olduğundan piyasadan daha yüksek fiyata aldım sırf garantisi için çünkü az para değil Trendyol'da aynı ürün bin tl aşağıda ve 15 gün içinde ücretsiz iade dışarıda da aynı ürün 6 bin aşağıda ama ben gittim Teknosa'dan aldım sırf garantisi için ama zaman kaybı masraf ve git gel den başka değil bir de meşgale oldu işin yoksa mağduriyet ten başka bir şey değil sadece arayıp ilgileniyorlar teselli gibi aynı cenazesi olup baş sağlığı dilenir ya ona benzetiyorum kaliteli servisleride varmış sıkıntıyı duyamıyor göremiyor takı tüketici sanırım bıkana kadar öyle devam edecek başkada bir şey değişmiyor garanti fazla para ödemek bundan ibaretmiş hayal kırıklığı pişmanlık masraf aldığım ürün ikiye katlandı geçiştirip duruyorlar

19 Şubat 2024 16:19 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Melisa
15 Kasım 2025 01:16
Metin sonuçtan memnun

Metin
02 Kasım 2025 14:10
"Çözüm için teşekkürler."
Ali sonuçtan hiç memnun değil

20 Ekim 2025 15:35

Teknosa Kategorileri