Teknosa Sattığı Ürünün Arkasında Durmuyor

Asiye
10 Ağustos 21:45

L30+ marka telefonum, şarjı 100 olsa bile kendiliğinden kapanıp açılıyor. Teknosa aracılığı ile servise yolladım, telefonumda ana kart değiştirilmiş, ekran değiştirilmiş, yeni IMEI yüklenmiş ve yazılım yüklenmiş olarak tamir edildi diye geri geldi. Ancak aynı gün tekrar servise yolladım ve yine yazılım yüklenmiş olarak geri geldi. Arıza yine aynı. Telefonumun değişimini talep ettim fakat onlar tamir ettiklerini düşünüp yolluyorlar. Akıllı çocuk saati aldım, şu an o da serviste. Telefonumun değişimini ya da para iadesini istiyorum. Teknosa hiçbir şekilde sattığı ürünün arkasında durmuyor topu firmaya atıyor ben ürünü firmadan değil Teknosa'ya güvenerek aldım.

16 Ağustos 15:44

Teknosa sattığı ürünün arkasında durmuyor ürünüm 3. Kez servise gitti para iadesi ya da ürün değişimini talep etmeme rağmen KVK bana parça bekleniyor diyor yapamadıkları telefonu yapmak için uğraşıyorlar zaten ürünün değilmeyen parçası kalmadı bir daha Teknosa'ya güvenerek ürün almayacağım sizlerde asla almayın hizmet kalitesi sıfır sattığı ürün arkasında durmuyor

10 Ağustos 21:47 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle Teknosa’yı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim için üzgünüz. Talebinizin çözümlenmesi için gerekli incelemelerimizi yapmaya başladık. Memnuniyetinizi sağlayabilmek için çözüm önerilerimizle sizi en kısa sürede arayacağız. İyi günler dileriz. Teknosa

Asiye
11 Ağustos 13:27