Teknosa Ödeme Onaylanamadı Hatası

25 Ocak 2024 12:24591
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
Arayan kişi İlgili ve kibardı Teşekkür ederim ayrıca hızlı olması çok memnun etti

Teknosa üzerinden alışveriş yapacağım fakat Ödeme banka tarafından onaylanmadı hatasıyla karşılaşıyorum
ve kartımda bakiye olmasına rağmen satın alım yapamıyorum. İlgilenilmesini talep ediyorum. Acil bir alışveriş yapmam gerekiyor. Teknosa yetkililerinden yardım beklemekteyim.

25 Ocak 2024 12:34 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle Teknosa’yı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim için üzgünüz. Talebinizin çözümlenmesi için gerekli incelemelerimizi yapmaya başladık. Memnuniyetinizi sağlayabilmek için çözüm önerilerimizle sizi en kısa sürede arayacağız. İyi günler dileriz. Teknosa

25 Ocak 2024 13:00

Konuşan kişi kibar ve ilgiliydi teşekkür ederim sorunum çözüldü.

25 Ocak 2024 13:01

Teknosa Üzerinden Bilgisayar Alırken Ödeme Sorunu Yaşadım

26 Eylül 2025 18:39192

26 Eylül 2025 tarihinde saat 18:07’de Teknosa üzerinden Xaser marka bir bilgisayar satın almak istedim. Ödeme aşamasında...

Teknosa İade Mağduriyeti Ücret İadesi Gecikmesi

29 Haziran 2024 17:18323

Teknosa'dan ürün aldım ve aynı gün kargodan almadan iade ettim. Ücret iadesi için 3-4 gün geçti, hala iade yapılmadı ve ...

Teknosa Para İadesi Yapmıyor

29 Kasım 2023 14:24375

"Teknosa'ya teşekkür ederim müşteri hizmetleri güzel ilgilendi iade tarafıma yapıldı teşekkür ederim"

Teknosa Ödeme Sıkıntısı!

Teknosa ÖdemeSıkıntısı!

Merve
Teknosa Yanıltıcı Fiyat Etiketi Nedeniyle Mağduriyetimin Giderilmesi Talebi!

Teknosa YanıltıcıFiyat Etiketi Nedeniyle Mağduriyetimin Giderilmesi Talebi!

Anıl

Öne ÇıkanKonular