26 Aralık 2023 15:14

Tefal Ultimate Pure ütüyü satın alarak maalesef memnun kalmadık. Yaklaşık 2 yıl önce aldığımız ütü, yeni alındığı zaman suyu dışarıya sızdırıyordu ve ütüyü yatay konumda bırakamıyorduk. Servis kullanıcı hatası olduğunu belirtip, ütü ısındıktan sonra su koymamız gerektiğini söyledi.

Bu yönergeleri takip etmemize rağmen, soğuyunca su sızıntısı devam etti. Servis, sorunu çözemedi ve ütüyü Kocaeli'deki merkez servise göndermemizi önerdi. Ütüyü gönderdikten sonra kırık bir durumda geri aldık ve herhangi bir onarım yapılmamıştı. Ayrıca, ütünün alt tabanı değiştirilmiş ve 'clean filter' etiketi kaybolmuştu. Yeniden servise başvurduğumuzda, etiketin zaten orada olmadığı söylendi ve yalancı durumuna düştük. Birkaç ay sonra, ütüyü fişe taktığımda elektrik kesintisine neden oldu ve ısınmadı. Farklı bir prizde denememe rağmen sorun devam etti.

Bu durumdan dolayı Tefal markasından memnuniyet duymamaktayım ve yaşadığım olumsuz deneyimi ifade etmekten çekinmeyeceğim. Şu anda elimizde kullanılamaz durumda bir ütü var ve ne servise ne de merkeze başvurmanın bir faydasını göremiyoruz. Ürün ve hizmet kalitesinden dolayı ödenen paraların hak edilmediğini düşünüyorum.

26 Aralık 2023 15:20 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Pınar
06 Ekim 2023 13:48
Tefal'den Ultimate Pure Marka Ütü Arızaları
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Ütü Sürekli Su Akıtıyor, İade Talep Ediyorum

Hatice
22 Aralık 2024 16:13

Bahar
21 Eylül 2024 22:02
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Ütü Sorunu Ve Servis Sorumsuzluğu

Aykut
25 Nisan 2024 17:30
H.hakan sonuçtan hiç memnun değil

H.hakan
25 Eylül 2025 15:10