Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Tuğçe
23 Ocak 2024 12:57

İki ay önce Tefal markasının Pure Max FV9850 model ütüsünü satın aldım. İlk kullanımda ütünün su sızdırması üzerine yetkili servise başvurdum. Servis, su haznesinin yarım doldurulduğunda problem yaşanmayacağını belirtti. Servisten aldıktan sonra ütü kullanılırken zaman zaman paslı su sızıntısı meydana geldi. Ürünü satın aldığım mağazaya ve ardından teknik servise götürerek para iadesi talebinde bulundum. Servis, ütüde herhangi bir üretim hatası olmadığını söyleyerek, herhangi bir işlem yapmadan ütüyü iade etti. Ancak ütü hala paslı su sızdırmaya devam ediyor. Servisin yönlendirmesiyle sadece kaynatılmış ve soğutulmuş musluk suyu kullanmama rağmen, iki aylık bir ütünün içerisinin paslanmasını kabul edilemez buluyorum. Para iadesi alıp ütüyü iade etmek istiyorum ve yaşadığım deneyimler nedeniyle bu ürünü başkalarına önermiyorum; çünkü ne mağaza ne de teknik servis satılan ürünün arkasında durmuyor.

23 Ocak 2024 13:08 (Şikayetten 10 dakika sonra)

25 Ocak 2024 13:11

Goksen sonuçtan hiç memnun değil

Goksen
24 Eylül 2025 21:56

Tefal Pure Max FV9850 Ütüde Sürekli Isı Ve Su Akıntısı Sorunu

Muharrem
03 Temmuz 2025 02:40
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Fv9850 Pure Max Ütü Pişmanlığı

Cansu
12 Eylül 2024 14:01
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Deniz
27 Eylül 2023 22:02