Osman sonuçtan çok memnun

10 Eylül 2023 15:39
Osman'ın Teşekkür Mesajı
“Her iki plakayı da değiştirdiler. Sonrasında kargoda iskeleti kırıldı. Tekrar yolladım onu da garanti kapsamında değiştirdiler Teşekkürler.”

Tefal gc470d gourmet minute tost makinesi gri 8697975600025 ürününden satın aldım. Plakalarının tutturulduğu tırnak kırıldığı ve çıkarma tuşu sertleştiği için 2021 yılın nisan ayında servise götürdüm.

Ürünün plakalarından birinin tırnağı tamamen kopuk diğeri ise kopmak üzereydi. Kopuk olanı değiştirdiler diğerini değiştirmediler. Plaka orijinalinde döküm. Değiştirip taktıkları plaka ise saçma bir ürün teneke üzerine boya yapılmış geldiği gibi soyuldu zaten.

Yeni taktıkları ürünün tırnağı hemen kırıldı. Yaptık diye verdikleri çıkarma tuşu yine sertti ben kendim söküp tamir etmek zorunda kaldım. Şimdi iki plaka birbirinden farklı ikisinin de şekilde tırnağı yok.

Tefal'in servisi olan "emin teknik" den bezdiğim için çıktım ancak şu an tost makinesini kullanamıyorum. Servis sahibi fütursuzca üzerime yürür vaziyette yallah ettiği için daha fazla ileri gitmek istemedim, çıkmasaydım farklı şeyler olabilirdi.
Tefal ürünleri kalite olarak iyi ancak servis ağı olarak hiçbir zaman memnun kalamadım maalesef.

Müşteri hizmetlerini aradım tekrar aynı servise gitmemi sorunu anlatmamı söylediler.
Ben birbirimize girmek üzere kaldığımız bir servise tekrar gidip de bir şeyler anlatmaya çalışamam ki sonucunun ne olacağı belli.
Anlayabilecek kapasitede bir servis sahibi olmuş olsaydı zaten zamanında yılıp tost makinesi alıp çıkmazdım.
Orijinal plakanın teminini talep ediyorum.

Resimlerde paylaştığım üstü gri çizik olan yeni plaka diye taktıkları diğeri ise eski döküm olan plaka daha eski olmasına rağmen daha az çiziği var ve bunlar sünger çiziği.
Makineye girmiyor. Tel asla kullanılmıyor.

10 Eylül 2023 15:41 (Şikayetten 1 dakika sonra)

14 Eylül 2023 10:33
14 Eylül 2023 12:24

Bekliyorum merakla bakalım ne zaman dönüş olacak

05 Ekim 2023 23:49

İncelemeniz ne zaman bitecek?

06 Ekim 2023 17:54

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

06 Ekim 2023 19:15

Sitede bulunan telefon numaramdan her zaman bana ulaşabilirsiniz ulaşamama ihtimaliniz pek yok. Vermiş olduğunuz numarayı arayıp konudan haberi bile olmayan bir çalışan arkadaşımıza sürekli konuyu baştan anlatıp kendimi ifade etmeye çalışamam. Bu husus da konuya hakim olan arkadaş tarafıma sitede bulunan cep numaramdan ulaşabilir.

11 Ekim 2023 18:07

Sizden dönüş bekliyorum

02 Kasım 2023 14:36

Sizden dönüş bekliyorum

24 Eylül 2024 12:49

Osman sonuçtan çok memnun

30 Temmuz 2024 12:39
"Her iki plakayı da değiştirdiler. Sonrasında kargoda iskeleti kırıldı. Tekrar yolladım onu da garanti kapsamında değiştirdiler Teşekkürler."

Ebru
11 Kasım 2023 22:15
Soner sonuçtan memnun

Soner
14 Aralık 2023 10:48
İmran sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Tost Makinesi Plakaları Hayal Kırıklığı Yarattı

İmran