Osman sonuçtan çok memnun

30 Temmuz 2024 12:39
Osman'ın Teşekkür Mesajı
“Her iki plakayı da değiştirdiler. Sonrasında kargoda iskeleti kırıldı. Tekrar yolladım onu da garanti kapsamında değiştirdiler Teşekkürler.”

Tefal GC470D Gourmet Minute tost makinesi gri 8697975600025 ürününden satın aldım. Plakalarının tutturulduğu tırnak kırıldığı ve çıkarma tuşu sertleştiği için 2021 yılının Nisan ayında servise götürdüm. Ürünün plakalarından birinin tırnağı tamamen kopuk, diğeri ise kopmak üzereydi. Kopuk olanı değiştirdiler, diğerini değiştirmediler. Plaka orijinalinde döküm. Değiştirip taktıkları plaka ise saçma bir ürün; teneke üzerine boya yapılmış, geldiği gibi soyuldu zaten. Yeni taktıkları ürünün tırnağı hemen kırıldı. Yaptık diye verdikleri çıkarma tuşu yine sertti, ben kendim söküp tamir etmek zorunda kaldım. Şimdi iki plaka birbirinden farklı, ikisinin de tırnağı yok. Tefal'in servisi olan "Emin Teknik"ten bezdiğim için çıktım ancak şu an tost makinesini kullanamıyorum. Servis sahibi fütursuzca üzerime yürür vaziyette beni kovduğu için daha fazla ileri gitmek istemedim, çıkmasaydım farklı şeyler olabilirdi. Tefal ürünleri kalite olarak iyi ancak servis ağı olarak hiçbir zaman memnun kalamadım maalesef. Müşteri hizmetlerini aradım, tekrar aynı servise gitmemi ve sorunu anlatmamı söylediler. Ben birbirimize girmek üzere kaldığımız bir servise tekrar gidip de bir şeyler anlatmaya çalışamam ki sonucunun ne olacağı belli. Anlayabilecek kapasitede bir servis sahibi olmuş olsaydı zaten zamanında yılıp tost makinesi alıp çıkmazdım. Orijinal plakanın teminini talep ediyorum. Resimlerde paylaştığım üstü gri çizik olan yeni plaka diye taktıkları, diğeri ise eski döküm olan plaka. Daha eski olmasına rağmen daha az çiziği var ve bunlar sünger çiziği. Makineye girmiyor. Tel asla kullanılmıyor.

30 Temmuz 2024 13:25 (Şikayetten 46 dakika sonra)

31 Temmuz 2024 13:17

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

31 Temmuz 2024 15:34

Kimse beni aramadı. Yalan konuşuyorsunuz. Önceden de aynı şekilde şikayet kaydı oluşturdum. Onda da birebir aynı cevabı yazdınız kopyala yapıştır.

24 Eylül 2024 12:50

24 Eylül 2024 14:00

Değerli Müşterimiz, Groupe SEB firması olarak müşteri memnuniyetinin her zaman önceliğimiz olduğunu belirtmek isteriz. Size tekrar yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

16 Kasım 2024 08:26

Osman sonuçtan çok memnun

10 Eylül 2023 15:39
"Her iki plakayı da değiştirdiler. Sonrasında kargoda iskeleti kırıldı. Tekrar yolladım onu da garanti kapsamında değiştirdiler Teşekkürler."

Ebru
11 Kasım 2023 22:15
Tefal GC470D Gourmet Minute Tost Makinesi
İmran sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Tost Makinesi Plakaları Hayal Kırıklığı Yarattı

İmran
12 Aralık 2024 12:03
Demet sonuçtan çok memnun

Demet
20 Ocak 2025 16:19
"Merhaba, hem Tefal’e hem de Fethiye Tefal Yetkili Servis çalışanlarına destekleri ve özenli yardımları için teşekkür ederim. İşlemleri hızlıca sonuca bağladığı için Trendyol'a da teşekkür ederim. Şikayet var uygulaması harika isleyen bir sistem. Şiddetle tavsiye ederim. İlgi sikayetvar uygulaması desteğinden sonra sağladık. :) ) teşekkürler"
Soner sonuçtan memnun

Soner