Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Tost Makinesi Mağduriyeti Yaşıyorum!

30 Kasım 2024 23:02
29 Kasım 2024 13:17

Tefal marka videoda göründüğü gibi tost makinesi aldım tost makinesinin garantisi biter bitmez üstündeki demir parça kırıldı ve Tefal yetkili bayine götürdüm Konya Selçuklu Halil ürün Caddesi üzerinde bana parçanın olmadığını ve bir iki ay içinde en geç dönüş yapılacağını tamirat olacağını söylediler üzerinde bir sene geçti hiçbir şekilde yardımcı olunmadı ve tost makinesini hiçbir şekilde kullanamıyorum Tefal ürünü bir daha almayacağım

02 Aralık 2024 09:15 (Şikayetten 1 gün sonra)

03 Aralık 2024 11:04

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Tost Makinesinde Isınma Sorunu Ve Yetersiz Performans

Süleyman
28 Temmuz 2025 07:09

Sıfır Alınan Tefal Tost Makinesi Arızalı Çıktı, Çözüm Süreci Mağduriyet Yaratıyor

Sabriye
17 Aralık 2025 15:56
sifir-alinan-tefal-tost-makinesi-arizali-cikti-cozum-sureci-magduriyet-yaratiyor-2.jpg
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
01 Mart 15:07