25 Kasım 2024 17:34

Tefal manuel rondo 500 ml bıçağını yanlışlıkla çöpe attım. Hiçbir yerde yedek parça bulunmuyor. Bakın ülkece gelişmek bu şekilde olur mu? Her şeyi geçtim ben S****** kadar zengin de olabilirim. Ama neden her şeyi sağlam ürünü atayım sadece bıçağı yok ürün tertemiz nasıl attım bilmiyorum. Neren onca para vereyim ellerimde S**** var kesik kesik soğan hatta su bile değse canım gidiyor ihtiyacım üzerine almıştım. Hem de keyfi ihtiyaç değil sağlık durumumdan dolayı

26 Kasım 2024 09:58 (Şikayetten 16 saat sonra)

26 Kasım 2024 16:23
28 Kasım 2024 02:00

Arandım ve hiçbir sonuç alamadım. Hiç yardımcı olmadılar bari dedim bir kupon bir kolaylık tanıyın tekrar sipariş vereyim 11 ay olmuş alalı o sebeple yapamıyoruz dediler. Arkadaşlar ürün alırken yedek parçası var mı diye bakın, çünkü direkt çöp oluyor gördüğünüz gibi. Ucuz bşey alın ve de bari kırılsa kaybolsa böyle moraliniz bozulmaz.

Merve

Merhaba benim de plastik aksanım kırıldı. Yedek parça bulamazsanız o plastik aksana talip olabilirim

Feyza
13 Aralık 2024 01:08