Cemaynur sonuçtan çok memnun

Tefal Müşterileriyle Kesinlikle İletişime Geçmiyor İsleri Bitene Kadar

08 Şubat 2024 00:30

1 Aralık'ta Tefal markasının 130 model robot süpürgesini aldım. 15 gün boyunca müşteri hizmetleriyle kurulumu yapmaya çalıştım. 60 desibel ses çıkarması gereken süpürgem, evi resmen inletecek kadar yüksek bir ses çıkarıyor ve bir türlü haritayı tam olarak oluşturamıyor. Yuvasına gitmesi gereken süpürge, 'başla' denildiğinde hiçbir zaman başlamıyor ve 'devam' tuşuna basınca tekrar baştan alıyor. Vatan Bilgisayar'dan alırken çalışanlar bu markayı çok övdüler ve servisin gelip kurulum yapacağını söylemişlerdi. Satış işlemi bitince kutuyu elime verip, 'önce siz kurulumu yapacaksınız' dediler. 20 gün uğraştım ve meğerse haritasında bir sorun varmış. Bilmediğim için sürekli harita oluşturmaya çalıştım. Müşteri hizmetlerini arayıp durdum ve yetkili servisi arayarak tatilden 4,5 gün önce süpürgeyi bırakmama rağmen hala gelmediler. 1 ay içinde sıkıntı çıkan bir ürünün değişim veya iade olması gerektiğini düşünüyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda beklememi söylüyorlar ve yüzüme kapatıyorlar. Böyle büyük bir firma, müşterileriyle bu şekilde mi iletişime geçiyor? Sorunu çözmeden her seferinde 'arayacağız' diyorlar, ancak ne arayan var ne soran. 25 gündür verdiğim para boşuna gitti ve hala bir cevap bekliyorum. Belimden ameliyat oldum ve mağduriyetimi anlattım. Daha ne bekliyorlar anlamıyorum; aldığım günden itibaren 25 gündür uğraşıyorum.

24 Mart 2024 01:40

Şubatın 22 de Tefal 130 robot süpürge aldım aldığım günden belli haritalamayı yarım yapıyor yapıp geri şarj istasyonuna giderken haritayı tamamen bozarak yerleşiyor haritaya müdahale etmeyin tekrar çıkar kaldığı yerden devam eder dediklerinden süpürge ne devam ediyor ne haritayı tam yapıyordu standartla max güç aynı seviyede çalışıyor çekim gücüde hiç yok gibiydi servise yönlendirdiler 3 gün servise bıraktım 15 günlük sıfır makineyi ana kart değişmesi gerekiyor falan filan dediler şıpır ürüne buna da razi oldum ama servisten aldığım süpürgeyi görünce sok oldum benim kıyamayıp kullanamadığım süpürgem çiziklerle dolu resmen kırılma noktasına gelmiş

Ek
Ek
08 Şubat 2024 00:25

Faturalarım yetkili serviste

08 Şubat 2024 09:18 (Şikayetten 8 saat sonra)

08 Şubat 2024 17:14
08 Şubat 2024 17:22

Hemen ilgilendiler teşekkür ederim Tefal

08 Şubat 2024 17:42

Değerli Müşterimiz, Groupe SEB firması olarak müşteri memnuniyetinin her zaman önceliğimiz olduğunu belirtmek isteriz. Size tekrar yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Nefise sonucu yetersiz buldu

Nefise
19 Mart 2025 02:47
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
28 Temmuz 2024 19:29

Emine
27 Haziran 2025 16:37
Nurten sonuçtan hiç memnun değil

Nurten
21 Şubat 2025 15:52
Tefal Robot Süpürge İade Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Krizi
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Robot Süpürge 3 Ayda 3 Arıza

Fatih