Aysu sonuçtan çok memnun

17 Kasım 2023 17:56
Aysu'nun Teşekkür Mesajı
“Arayan hanımefendi çok kibar bir dille firmaya bu talebimin iletileceğini ve indirim çeki sunarak bana bu mağduriyetim için bir öneri sundular. Tefal'in müşteri memnuniyetine önem vermesi çok güzel. Teşekkürler...”

Tefal Manuel El Rondo 900 almıştım alt haznesi kırılıp çatladı tam köşesinden yedek olsun diye 2. Yi aldım. Aldığım ikinci ürününde alt haznesi çatladı ve asla yedek parça bulamıyorum. Alt haznesi ayrıca yedek parça olarak satılmıyor. Yeni bir ürün almam gerekiyormuş. Çok kullanışlı bir ürün bıçak ve üst kısmında hiçbir sorun yok alt haznesini almak istiyorum bulamıyorum. Fiyatı da yüksek bir ürün elimde iki set var iki hazne kırık ve diğer parçaları sağlam tek olarak yedek parça satılmalı ve bizlerde tekrar almak yerine temin edebilmeliyiz.

18 Kasım 2023 08:59 (Şikayetten 15 saat sonra)

21 Kasım 2023 17:19
21 Kasım 2023 17:26

Müşteri hizmetlerinden arandım sorunum dinlendi bana açıklama yapıldı ve mağduriyetimi giderip yardımcı olmak adına öneri sunuldu. Arayan hanımefendi çok kibar bir dille açıkladı. Tefal'e teşekkür ediyorum.

21 Kasım 2023 17:28

Yorumlar (5)

Öznur
Öznur

Merhaba benim de alt haznem kırıldı asla bulamıyorum ne çözüm oldu lütfen yardımcı olun.

Tc Sılacoşkun
Tc Sılacoşkun

Aysu hanim merhaba bende de tam tersi problem var bıçağını kaybettim ürünler elinizdemi hala acaba

Dilek
Dilek

Merhaba, Benimde rondomun bıçağı çatladı. Maalesef ki tek bıçak satın alamıyorum. Elinizdekileri halen atmadıysanız, satarsanız alabılırım.

Nilsu
Nilsu

Bende de ipi dönmüyor. İstanbul Ümraniye'deyim. İsterseniz bıçağı ve diğer parçalarını verebilirim

Selçin
Selçin

Merhaba sorunuz nasıl çözüldü acaba benimde haznem kırıldı

Bahri sonuçtan hiç memnun değil

Bahri
20 Şubat 2024 11:53