Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Manuel Doğrayıcı Çalışmıyor

Tefal Manuel Doğrayıcı Çalışmıyor
Gamze
22 Ekim 2023 18:00

Tefal manuel doğrayıcı almıştım 10 yıl garanti yazdığı ve Tefal olduğu için güvenerek fiyatını umursamadan aldım. Başka bir marka olsa almayacağım bir fiyattaydı. Fakat beni hayal kırıklığına uğrattı. İpi çekiyorum gelmiyor bıçakları dönmüyor. 4-5 kere kullanmışımdır belki. Klasik soğan domates doğramaktan başka bir şey yapmadım. Ve küçük parçalara ayırarak koydum hep. Müşteri hizmetlerini aradım manuel olduğu için bir hata olamayacağını sorunun bende olabileceğini söylediler. Daha saçma ve bu kadar baştan savıcı bir açıklama daha görmedim. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. 10 yıl garantinin hakkını verin lütfen. 10 yıl yazıp da insanların aklıyla oynamayın.

26 Ekim 2023 21:59

Tefal 6x tavamı alalı birkaç ay oldu makineye atmama ve kullanımına özen göstermeme rağmen soyulmaya başladı o kadar üzüldüm ki, Tefal markasına güvenerek almıştım. Aynı zamanda ucuz üründe değil. Değişim ya da para iadesini talep ediyorum. Tefal'den ilk şikayetim de değil maalesef. Bir başka ürünü de kısa sürede bozuldu.

23 Ekim 2023 09:45 (Şikayetten 15 saat sonra)

27 Ekim 2023 16:36

Şükran sonuçtan hiç memnun değil

Şükran

Tefal Blender'da Erken Aşınma Ve Garanti Hayal Kırıklığı

Şeyma
30 Nisan 2025 20:40
Tefal Blender'da Erken Aşınma Ve Garanti Hayal Kırıklığı
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Tefal İpli Doğrayıcıda Sürekli Arıza Ve Müşteri Hizmetlerinden Yanıtsızlık

Ayşe