Burak sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2023 10:17

20.09.2023 tarihinde Bursa Korupark mağazasından Tefal Ingenio 6x set satın aldım. Daha ürünleri kullanmadan bir tanesinin kulp takılan kenarında çizik olduğunu fark ettim. 25.09.2023 tarihinde yetkili servise gittim servis olarak yapabilecekleri bir şey olmadığını çizilmelerin garanti kapsamında olmadığını söyleyip müşteri hizmetlerine yönlendirdi. Aynı gün iletişime geçtiğimde 1220261 numaralı kaydı oluşturdular ve bende ürünün ekteki fotoğraflarını istediler. Sonrası fiyasko. Ne olumlu ne olumsuz dönüş yok. Ürünün durumunu hangi kanaldan sorarsam sorayım söyledikleri tek şey "Talebinizi aldım, konu ile ilgili gerekli araştırmaları yapıp size dönüş sağlayacağım. Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler." Otomatiğe bağladılar. 1,5 aydır yaptıkları tek şey talep almak. Mağazadan teslim alınan kutusundan çizik olarak çıkan hiç kullanılmayan sözde serisinin en iyi modeli olan ürünün bile arkasında duramayan bir firma. Memlekette menşeyi fark etmeksizin işini layıkıyla yapan 1 tane adam akıllı firma yok. Yazık

profile profile
07 Kasım 2023 10:20 (Şikayetten 3 dakika sonra)

14 Kasım 2023 15:48
14 Kasım 2023 16:15

Eminim aciliyetim de birimlerinize 2 aydır yaptığınız gibi iletilmiştir. En kısa sürede de bana kesin dönüş yapılır.

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
28 Eylül 2023 10:05

Tefal Set Ve Sonu Pişmanlık Oldu!

Zeynep
14 Haziran 2024 18:16