Fikriye sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2024 23:10

Sincan Asya Teknik, henüz bir seneyi doldurmayan XL cam hazneli model çaycımı önce (2 kez) üst demlik akıtıyor diye götürdüm, 'akar normal' dediler. Tezgah her gün sapsarı çay lekesi içinde. Sonrasında alt haznesi paslandı. 'Kireçtir, banyo spreyi (gıda ürününe) sıkın geçer' dediler.

Kullanıcı hatasıymış. Sanırsınız ben gecekonduda yaşıyorum, kamp yapıyorum, nemden küften paslandı. Tavırları da yine 'niye geldiniz' diyor oradaki kadın. Tefal'de servis rapora bakıyor, ürün kutusunda paslanmaz çelik yüzey yazıyor. Bu üründeki pas değil de kireç ise gerçekten çöpe atacağım. Bütün küçük ev aletlerim Tefal bir kere servise uğramadım Markaya güvendim aldım.

12 Ağustos 2024 09:08 (Şikayetten 9 saat sonra)

12 Ağustos 2024 10:18
14 Ağustos 2024 21:02

Şikayet var sitesinin etkisiyle bir telefon dönüşü yapıp, alt tarafı değişimle müşteriyi memnun edebileceğiniz yerde oyalıyorsunuz, ben size aylardır yazıyorum resim atıyorum sanki ilk kez karşılaşmışsınız gibi samimiyetsizlik, Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet ettim bir daha Tefal almayı düşünmüyorum.

Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Ozan
05 Ağustos 2023 15:22
Tefal Satış Sonrası Hizmet
Tefal Satış Sonrası Hizmet
Zynp sonuçtan hiç memnun değil

Zynp
02 Ekim 2024 11:18
Tefal XL Tea Expert Delux Çay Makinesinde Paslanma Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti
Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Çay Makinesi İle Bitmeyen Sorunlar Ve Hayal Kırıklığı

Yaşar
24 Aralık 2024 02:31

Tuncer
10 Şubat 2024 12:03
Kamile sonuçtan hiç memnun değil

Kamile
12 Ekim 2023 09:04