Hasan sonuçtan memnun

Tefal Dikey Süpürge X-Force Mağduriyeti

Hasan
18 Ağustos 2024 01:01

Tefal Dikey Süpürge X-Force 15.60 modeli 26.05.2024 tarihinde almış olduğum Dikey Süpürge İzmit 41 Burda AVM Media Markt Mağazasından aldım.
Ürün yaklaşık 1.5 ay sonra şarj probleminden dolayı arıza verdi. Ürünü mağazaya verdim şikayetimi belirttim. Kutusu ile teslim ettim ve ürün 2 hafta sonra geldi sorunsuz bir şekilde çalıştıklarını söylediler. Eve geldim denedim ve sonuç hüsran. Kesinlikle bu ürünü geri istemiyorum. Ücret iadesi alacağım. Tefal Dikey Süpürge Pişmanlık o kadar mağazada bir de tavsiye ettiler.

19 Ağustos 2024 09:12 (Şikayetten 1 gün sonra)

19 Ağustos 2024 14:33

Elif
Elif

Dün Media Markt'tan X-Force Flex 14.80 aldım. Eve geldim ve direkt denedim. Eko mod dışında hiçbir modu halıda çalışmıyor. 20.000 TL para verdim. İade etmek istediğimde ise yok teknik servise gidecek ıvır zıvır bir sürü şey söylediler. Bu süpürge parasını asla hak etmemekle beraber tam bir mağduriyettir. Paranıza yazık etmeyin. Kimse bu zamanda bu paraları kolay kazanmıyor!

Zeynep sonuçtan çok memnun

Zeynep
14 Aralık 2023 10:47
A. Samet sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Süpürge Başlığında Garanti Kapsamı Dışında Bırakılan Arıza ve Destek Sorunu

A. Samet
26 Ağustos 2025 12:41