Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Meryem
13 Nisan 2024 13:40

Dört gün önce Marmara Park Tefal mağazasından 6 bin TL vererek çelik tencere seti satın aldım. Satıcıya saplarının ısınıp ısınmayacağını sordum ve bana ısınma olmayacağını söyledi. Ayrıca dış yüzeyinin kalın tabanlı olduğu ve yapışma yapmayacağı belirtildi. Eve gelip tencereleri kullandığımda, saplarının ısındığını ve çorbanın bile dibine çöktüğünü fark ettim. Ayrıca, bulaşık makinesinden çıksa bile dış yüzeyinde lekeler kalıyor ve iç yüzeyinde pas benzeri izler bulunuyor. Tencerelerde çizikler de mevcut. Ertesi gün mağazaya gittiğimde, 'Servise götürün.' gibi makul olmayan bir cevapla karşılaştım. Yani sizin müşteri memnuniyeti anlayışınız yok; yalan söyleyerek ürün satıp, 'Yapacak bir şey yok, servise yönlendirin.' diyorsunuz. Bir gün önce aldığım ürün için neden servisle uğraşmak zorunda bırakılıyorum? Toplamda 19 bin TL'lik alışveriş yaptım ve bir daha asla Tefal'den ürün almayacağım. Satana kadar bin tane yalan söylüyorsunuz, sonra 'Sattık, artık siz uğraşın.' diyorsunuz. Bütün yasal haklarımı kullanacağım.

13 Nisan 2024 13:42 (Şikayetten 1 dakika sonra)

14 Nisan 2024 14:45
15 Nisan 2024 14:27

Sayın Site Yetkilileri, Konu ile ilgili gerekli araştırma yapılarak en kısa sürede bilgi verileceğini belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi Çağrı Merkezi Web Adresi: www.wmf.com.tr www.tefal.com.tr www.rowenta.com.tr

Sinem
20 Nisan 2024 13:25

Gülçin
25 Ocak 2024 19:10
D. Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

D. Yılmaz
16 Temmuz 2024 15:37
Sengül sonuçtan hiç memnun değil

Sengül
22 Mayıs 2024 22:22