Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

TEB Marifetli Hesap EFT Ücreti İstiyor

13 Temmuz 2024 03:40

Marifetli hesap EFT havale ücreti yok denildi. Ancak masraf isteniyor. 7/24 ücretsiz dendi, mesai saatleri sonrası masraf istiyor. Ben önce faizsiz olarak ayırdıkları hesaptan denedim, masraf çıktı. Gittim bizzat bankaya sordum. Marifetli hesap ücretsiz, oradan gönder dediler. Gece denedim, olmuyor. Ücreti istiyorlar ya da EFT'yi mesai saati içinde yapacakmışım.

EFT gönderemediğim için ödememi yapamadım. Şimdi diğer bankadan alacağım ödemeyi 3 ay geç alacağım.

25 Ağustos 2024 04:19

TEB hesap açarken hiç bahsedilmediği halde MKK ücreti kesiyor. Haziran başında marifetli hesap açtım. Temmuz ayında 11.42 TL'lik, Ağustos ayında 1.90 TL'lik kesinti yapıldı. Ve bu konularda genelde geri dönüş yapılmıyor. Hiçbir şikayetime Genel Müdürlüğü cevap vermiyor, kimse telefonla da aramıyor

13 Temmuz 2024 03:31

Diğer bankaya ödeme yapamadığımdan o bankadan alacağım ödemeleri 3 ay sonra ancak alacağım

13 Temmuz 2024 11:07 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

13 Temmuz 2024 16:13

Bankada yazarak cevap alacağım bir iletisim kanalı bulamadım. O yüzden bu kanalı kullandım.

13 Temmuz 2024 23:40

Cepten yapabileceğimiz bir EFT için 4 km yok yürüdüm. Para çekip başka bankaya götürdüm. Ve oradan EFT yaptım. O bankada sadece bir vadesiz hesabım var. Ama TEB den yapamadığım işlemi oradan halletmeye çalışıyorum. İşimi halletmediği için teşekkürler TEB

16 Temmuz 2024 14:04
TEB Marifetli Hesap EFT Ücreti İstiyor

Hesap açılırken bu söylenmiyor. Her şey dijital ortamda yapılıyor. İşimiz olduğunda sorun çözülemediğinde cevap matbu şekilde hazır. Peki vatandaşın mağdur olması hiç mi önemli değil. Maddi zararı hiç mi önemli değil.

16 Temmuz 2024 14:07

Verilen cevabı yukarıda ekledim. Marifetli hesabın marifetlerini her gün keşfediyorum. Teşekkürler TEB yine sorun çözülemediği için.

Eren sonuçtan hiç memnun değil

Eren
25 Mart 2025 23:42
Marifetli Hesap Faiz Tutarı Ve Yatırım Fonları Hakkında Sorunlar
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
21 Aralık 2024 10:11

Yanlış Yönlendirme Ve Eksik Bilgilendirme İle Mağduriyet

Tayfun
26 Ocak 2025 19:47
Gül sonuçtan hiç memnun değil

Gül
23 Temmuz 2024 17:31
Doğan sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Faiz Oranları Ve Müşteri Mağduriyeti

Doğan