Hüseyin sonuçtan çok memnun

TEB Karabük Şubesi Sorunu

05 Ağustos 2023 13:20
Hüseyin'in Teşekkür Mesajı
“Her şeye rağmen ilgi ve alakalarını esirgemeyen nazikane çözüm odaklı konuşan Karabük TEB müdürü Abdullah beye ve Büşra hanıma çok teşekkür ederim.”

TEB Karabük şubesi ne kadar kalitesiz çalışıyorsunuz. Van şubesinden gidip sözle ilettiğim dilekçe ile talimat gönderdiğim telefonla arayarak yaptırmamaları konusunda söylediğim halde benim konut sigortamı ve DASK'ımı benden izinsiz zürih sigorta'ya yaptırarak yaklaşık 3250 TL gibi beni zarara uğratan bu sorumsuz Karabük TEB şubesine bankasına sormak istiyorum. Rızam olmadan paramı nasıl çektirirsiniz
ödeyin paramı. Bırakın yakamı, Kurtulamayacak mıyım sizden.

08 Ağustos 2023 09:51

Bu bir şikayet değil teşekkür... TEB Karabük şubesi ile ilgili yapmış olduğum şikayetle alakalı tamamen sistemsel bir konudan anlaşmazlık olduğu geriş dönüş yaparak sorunun çözüleceğine garanti verip 10 numara yardımcı olan başta Banka müdürü Abdullah bey Büşra hanıma çok minnettarım. Dozajını aştığını düşündüğüm şikayetimin kişileri zan altında bırakmak adına yapılmadığını belirtmek istiyorum. Tekrardan bu konuyla yakından ilgilenen Karabük TEB tüm çalışanlarına çok teşekkür ederim.

05 Ağustos 2023 13:32 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

08 Ağustos 2023 10:54

Mirza
26 Mayıs 2023 11:53
Muammer sonuçtan çok memnun

Muammer
09 Temmuz 2025 19:43
"TEB Bahçeşehir şubesi A**** hanıma DASK ödeme sorununu çözüme kavuşturduğu ve ilgi ve alakası için teşekkür ederim"
Hüseyin sonuçtan çok memnun

21 Temmuz 2023 02:17
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2023 19:33
İlker sonuçtan memnun

İlker
25 Ekim 2023 14:49
"Ertesi gün dönüş yapıldığı için teşekkürler."

TEB Kategorileri