TEB Kampanyasıyla İlgili Yanıltıcı Bilgilendirme Ve Müşteri Mağduriyeti

20 Ekim 2024 12:44

17.10.2024 tarihinde TEB'in TEB’den Troy Logolu Kredi Kartlarınıza Özel Eğitim Kurumları Harcamalarınıza Vade Farksız 9 Taksit! Kampanyasından faydalanmak için alışveriş yaptım. Fakat kartımın Bonus özelliği olmadığı için kampanyadan faydalanamayacağım bilgisi verildi. Fakat kampanya katılım detaylarında * CepteTeb Mobil üzerinden sadece Troy logolu bireysel kredi kartı sahibi müşteriler kampanyadan faydalanabilir. Maddesi bulunmaktadır. Bende harcamamı Troy kartı ile gerçekleştirdim. Kampanyaya dahil edilmemi talep etmekteyim. Dahil olmayacaksam müşteriyi yanıltıcı kampanyanız ve reklamlarınız nedeni ile Tüketici mahkeme heyetine başvuruda bulunacağım. Sonrası bankanız ile tüm ticari ve bireysel çalışmalarımı sonuçlandıracağım.

20 Ekim 2024 12:48 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

22 Ekim 2024 15:22

Kampanya katılık şartlarından ''CepteTeb Mobil üzerinden sadece Troy logolu bireysel kredi kartı sahibi müşteriler kampanyadan faydalanabilir.'' olmasına rağmen kampanyadan faydalandırılmadım. Alışverişimi iade ettim. Hiçbir şekilde yardımcı olunmamış olunup, Banka ile ilgili kredi kartlarımı, KMH hesabı mı ve Bireysel hesabımı kapatma kararı almış bulunmaktayım. TEB ile hiçbir şekilde çalışmayacağım.

Ahsen sonuçtan hiç memnun değil

TEB Eğitim Harcamaları Kampanyasında Yanıltıcı Katılım Onayı Ve Taksit Sorunu

Ahsen
02 Ekim 2025 17:51
teb-egitim-harcamalari-kampanyasinda-yaniltici-katilim-onayi-ve-taksit-sorunu-2.jpg
teb-egitim-harcamalari-kampanyasinda-yaniltici-katilim-onayi-ve-taksit-sorunu-1.jpg

Ümit
30 Temmuz 2024 15:37
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

Sefa
02 Ocak 2025 10:31

İbrahim
14 Ekim 2024 12:00
Selçuk sonuçtan çok memnun

Selçuk
08 Ekim 2024 23:24
"Sorunumu hallettiler teşekkür ediyorum"
Taksit Kampanyası Mağduriyeti

TEB Kategorileri