TEB Bankası Hesap Kısıtlaması

TEB Bankası Hesap Kısıtlaması
21 Mart 2024 08:571.535

TEB banka hesabıma kısıtlama getirdi. Yaklaşık 1 haftadır hiçbir sorunu çözemeyen TEB birazdan bu şikayetin altına değerli müşterimiz şikayetiniz bankamıza ulaştı en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır diyecek. Ben sizinle çalışmak istemiyorum artık hesabımdaki 10300 TL yi verin kapatın hesabımı. Siz kim oluyorsunuz da insanların parasını kullanmasına izin vermiyorsunuz? Ver kardeşim paramı size paranın 2. El ürün satışı karşılığında geldiğini de ispatladım hala kimin keyfini bekliyoruz?

21 Mart 2024 09:16 (Şikayetten 18 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

Umut
21 Mart 2024 16:38

Sürekli bir kopyala yapıştır. İncelemeniz devam ediyor diye yanıt aldım. Birilerinin keyfini bekliyoruz.

Emir
Benzer Şikayeti Var
21 Nisan 2024 01:12

O 15 günlük süre içerisinde ne yaptınız benim ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz

Emir
Benzer Şikayeti Var
20 Nisan 2024 00:24

Sizin çözüldü mü bende aynı sorunu yaşıyorum çözüldü ise kaç günde çözüldü bilgi verebilir misiniz?

TEB Bankası Hesap Kısıtlaması Allah Sizi KAH**etsin

18 Eylül 2024 20:16984

TEB banka hesabıma kısıtlama getirdi. Ayrıca kendi ağzıyla gelip ‘siz incelemeye alınmışsınız ‘ deyip kendisini ifşa ede...

TEB Bankası Hesap Kısıtlaması Allah Sizi KAH**etsin
2 Yorum

TEB Bankası'nda Hesabıma Ve Parama Erişim Sorunu Yaşıyorum

20 Eylül 2025 01:40535

TEB bankası hesabımdaki parayı kullanmama müsaade etmiyor. Hesabımdaki parayı kullanmama izin vermiyor ve üstelik herhan...

TEB Bankası'nda Hesabıma Ve Parama Erişim Sorunu Yaşıyorum

Tümünü Gör
TEB Wi-Fi Üzerinden Cepten Bağlanamıyorum!

TEB Wi-FiÜzerinden Cepten Bağlanamıyorum!

TEB Yurt Dışından 444 06 66 Numarası Tarafından Aranamama

TEB Yurt Dışından444 06 66 Numarası Tarafından Aranamama

Ahmet
TEB Ağır İşlem Ve Yetersiz Personel

TEB Ağır İşlem VeYetersiz Personel

TEB Çalışanların Sorumsuzluğu

TEB ÇalışanlarınSorumsuzluğu

Pınar
TEB İşleminize Devam Edemiyoruz Lütfen Şubeyle Görüşünüz Diyor!

TEB İşleminizeDevam Edemiyoruz Lütfen Şubeyle Görüşünüz Diyor!

İbrahim
TEB Mobil Bankacılık Blokesi