Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

TEB Banka Havuzuna Düşen SGK Emekli İkramiyesi

12 Haziran 2023 15:47

Dokuz Eylül Üniversitesinde 657 sayılı kanuna tabi devlet memuru olarak çalışmakta iken 17/04/2023 tarihinden itibaren emekli olmak için dilekçe verdim. Dilekçemde emekli maaşım ve tazminat ödemeleri için TEB İzmir Narlıdere Şubesin de bulunan IBAN numaralı hesabımı dilekçemde belirttim SGK dan 07/05/2023 tarihinde tarafıma maaş bağlama ve emekli ikramiyesi miktar bilgisini gösteren yazı geldi. Ve de o günden beri her gün mobil bankacılıktan emekli ikramiyesinin yatıp yatmadığını kontrol ettim 01 Haziran 2023 günü belirttiğim TEB şubesine emekli maaşım yattı fakat ikramiye yatmadı. Bunun üzerine SGK alo 170 numaralı telefonu aradım ve emekli maaşımın yattığını ancak ikramiyemin hala yatmadığını sorduğumda bana tazminatımın ve maaş farkımın 09 Mayıs 2023 tarihinde yattığını söylediler. Bunun üzerine TEB Narlıdere şubesini aradığımda evet paranız yatmış havuza düşmüş görmemişiz şeklinde cevap verdiler. Bende bunun üzerine neden maaşım aynı hesap numarasını IBAN'ı vermeme rağmen doğru yatıyor. Havuza düşmüyor da ikramiyemi ibanıma aktarmıyorsunuz havuzda tutuyorsunuz dedim. Benim paramı 22 gün boyunca bana bilgi vermeden ve internet bankacılığından göremeyeceğim şekilde havuzda tutarak beni zarara uğrattınız dedim. Bunun üzerine hemen ikramiyemi ve maaş farkını hesabıma aktardılar. Bu art niyetli davranıştan dolayı gerekli incelemenin yapılarak gördüğüm maddi zararın (mevduat faizi getirisinin) hesaplanarak karşılanmasını istiyorum.

12 Haziran 2023 15:51 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

13 Haziran 2023 18:43

Yazılı cevap istiyorum sadece bankanızca aranmayım lütfen

Kivanc sonuçtan hiç memnun değil

Kivanc
21 Mayıs 2024 11:52

TEB Bankası Hiçbir Talebim Olmadan Kredi Kartı Göndermiş!

Yeliz
24 Mayıs 2024 16:23

Orçun
20 Şubat 2025 11:45
Hayriye sonuçtan hiç memnun değil

TEB Türkiye Ekonomi Bankasına Yatan Emekli Maaşım Sistemde Görünmüyor!

Hayriye
25 Mart 2024 18:50