26 Temmuz 2024 05:18

25.07.2024 tarihinde Sürat Kargo Dalaman şubesine saat 17.00'de gittiğimizde şubenin kapalı olduğunu ve şube önünde kargoların Allah'a emanet şekilde bırakıldığını gördük. Benimle birlikte birçok kişi kargo vermeye veya teslim almaya gelmişti. Birçok kişi mağdur oldu. Şubeyi arayıp ulaşmaya çalıştık fakat elektrik kesintisi nedeniyle ulaşım da sağlayamadık. Buradaki birçok kayıp şikayetinin muhtemel sebebi de şube önlerine bırakılan kargo paketleri. Çok sorumsuzca bir hareket, kargo aracını beklemek bu kadar zor olamaz. PTT Kargo'da bile saat beşi geçmesine rağmen insanlar bekliyor, kimseyi zor durumda bırakmamak için. Birkaç gün önce de şubede çalışan bayan bir müşterinin kargosunu teslim aldıktan sonra müşteri şubenizden ayrıldıktan hemen sonra kargosunu çöp atar gibi diğer kargoların üzerine fırlatıp işine baktı. Bu şekilde kargolarımıza zarar veriliyor, içinde kırılacak eşyaları olabilirdi. Şirketinizin personelleri çok sorumsuz, gerekli yaptırımların uygulanmasını rica ediyorum.

Ayaz sonuçtan çok memnun

20 Aralık 2023 13:23
"Ürün şikayetimin aynı akşamı alıcıya teslim edildi teşekkür ederim. Ama şubeler maalesef çok sorumsuz çalışıyor bu da müşteri kaybetmenize neden oluyor. Şikayetimi giderdiğiniz için teşekkür ederim iyi çalışmalar diliyorum"
Sürat Kargo Mardin Artuklu Şubesi Paketi Teslim Etmiyor ‼️‼️‼️

27 Temmuz 2023 20:47
Sürat Kargo Sigara Paketinin Bile Teslim Edilemeyeceği Disiplinsiz Şirket!

18 Nisan 2025 11:04
Bilge sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2023 15:17

19 Ekim 2024 12:56