50 Mbps Hızım Ancak 5 Mbps Ve Superonline Bizde Problem Yok Diyor!

16 Ağustos 2024 16:45223
Tarkan'ın Teşekkür Mesajı
Şikayetim hızlı bir şekilde profesyonelce çözüldü teşekkür ederim. İlgilenmeleri alakaları ve problem çözümü ile gerçekten teşekkürü hak ettiler.
1 Destek
15 Ağustos 2024 13:37

Turkcell Superonline 50 Mbps hız ile internet paketim var ama hızım 5 Mbps i geçmiyor. Teknik servisi telefon ile aradım yardımcı olsunlar diye ama bana bizde problem gözükmüyor dediler zaten problem sizde değil bende. İnandıramadım ve bir çözüme ulaşamadık. Bu sebeple problemimi videolu bir şekilde buraya iletmek zorunda kaldım.

16 Ağustos 2024 16:46 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

18 Ağustos 2024 15:12

Merhaba Hüseyin Tarkan Bey, Bizimle iletişime geçerek şikayetinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Size en iyi hizmeti verebilmek ve bahsettiğiniz konuya dair talebiniz için kayıt oluşturduk. Ekiplerimizin müdahalesi tamamlandığında alınacak aksiyon hakkında size detaylı bilgi verilecektir. İyi günler dileriz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

19 Ağustos 2024 12:01

Sebahat
26 Mayıs 16:37223

Turkcell Superonline üzerinden yaklaşık 1–1,5 aydır İstanbul Gaziosmanpaşa’daki evimde 1000 Mbps olarak taahhüt edilen e...

200 Mbps Taahhüt Edilen Hız Sağlanmıyor, Sürekli Donma Yaşıyorum

Evren
9 Mayıs 22:57140

Turkcell Superonline üzerinden 200 Mbps limitsiz internet hizmeti almama rağmen, uzun süredir evimde bu hizmeti sağlıklı...

Tümünü Gör

Doğukan
Superonline Superbox İnternet Hızlı Bitiyor

SuperonlineSuperbox İnternet Hızlı Bitiyor

Melisa
Superonline Hız Problemi Yaşıyorum, Abone Olduğum Günden İtibaren Çözülmedi!

Superonline HızProblemi Yaşıyorum, Abone Olduğum Günden İtibaren Çözülmedi!

Bilal
Superonline Bitmek Bilemeyen Yavaş İnternet