0312 995 08 85 Numaradan Yapılan Turkcell Taahhüt Yenileme Araması

0312 995 08 85 Numaradan Yapılan Turkcell Taahhüt Yenileme Araması
21 Mayıs 2023 18:20

‪+90 312 995 08 85‬ numaralı sabit numaradan aranarak internet taahhüdümün 02.06.2023 tarihinde bittiğini belirttiler. Kullanmış olduğum internet+TV ürününü yeni dönemde 285 TL'ye yenileyebileceklerini ayrıca ücretsiz modem değişimi yapacaklarını belirttiler. Görüşme sonunda taahhüt yenileme tarihinin 02.07.2023 olduğunu, ilgili numaranın Turkcell ile hiçbir alakası olmadığını müşteri hizmetlerinden öğrendim. Söyledikleri tutarda herhangi bir paket olmadığını da müşteri hizmetleri bildirdi. İlgili numarayı internete yazdığımda " Turkcell Superonline Sümernet eçm " adında Ankara Yenimahalle'de bir iş yeri çıkmaktadır. Görsellerinde Turkcell logolu afişler bulunan bu iş yerinin Turkcell ile bir bağlantısı yok ise benim numaram bilgilerine nereden ulaşmışlardır? İlgili iş yerini internet üzerinden araştırdığımda Instagram hesaplarındaki videolarda Turkcell çağrı merkezi tarzında bir video paylaştıklarını gördüm. İlgili firma Turkcell bayisi ise müşteri hizmetleri neden bizimle alakası yok diyor. Firma Turkcell bayisi ise neden verdiği bilgiler yanlış ve aldatmacaya yönelik teklifler sunuluyor? Konu hakkında açıklama bekliyorum.

21 Mayıs 2023 18:20 (Şikayetten 1 dakika sonra)

01 Haziran 2023 08:13

Merhaba Alper Bey, Talebinizin incelemesi tamamlanarak 25.05.2023 tarihinde müşteri hizmetlerimiz size bilgi vermiştir. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. • http://turkcell.li/indir Saygılarımızla, Turkcell Superonline

Aslıhan
Aslıhan

Bugün aynı numara beni de aradı. Taahhüt yenilemesiyle ilgili görüşmek istediler. Görüşmek istemedim ve kapattım. Eğer bu kişilerin Turkcell'le ilişkileri yoksa neden aranıyorum? İletişim bilgilerim neden kendilerinde mevcut?

Aygül sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2023 23:07

30 Kasım 2023 14:36
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2023 19:31

Superonline Kategorileri