Kemal sonuçtan çok memnun

13 Aralık 2023 15:38
Kemal'ın Teşekkür Mesajı
“Schafer Markanın yetkili servisine arızalı göndermiş oldukları bilendir motoru gönderdik iki gün içerisinde arızayı giderdiler ve tarafımıza gönderdiler teslim aldık teşekkür ederiz ilgilendiler.”

Schafer Yetkili Servisi olan Aslan Ticaret Dayanıklı tüketim malları Ltd. Sti. 'ne 21.11.2013 tarihinde (b) Seri numaralı 008863 Sıra Numaralı servis form ile işlem yapılmıştır. Hazne kapağı arızası nedeniyle gönderdiğimiz blender setimizi arıza giderildi ve hazne kapağı değiştirildi diye tarafımıza yollandı. Ve başkasının blender motoru nuda tarafımıza yollamışsınız. Gelen Blender motoru eski ve fişi arızalı köpük. Sizin sorununu acilen çözmenizi bekliyorum. Tarafıma Blenderı yenisini göndermenizi bu istiyorum. Aksi takdirde Konya ili Karatay Tüketici Hakları Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğim.

13 Aralık 2023 15:53 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş, şikayet ve çözüm taleplerinizi bizlere iletebilirsiniz. Saygılarımızla. Schafer Müşteri Deneyimi Ekibi

22 Aralık 2023 17:57

Nurullah sonuçtan hiç memnun değil

Nurullah
19 Ekim 2023 16:52

İrem
22 Temmuz 2024 13:59

Kübra
04 Ocak 2024 20:32
Rukiye sonuçtan hiç memnun değil

Rukiye
04 Kasım 2024 13:01
Vusala sonuçtan çok memnun

Vusala
29 Mart 2024 06:23
"Çok teşekkür ederim kendilerine. Şikayetimin ertesi günü WhatsApp'tan iletişime geçtiler ve bu konuda servis desteği konusunda yardım edeceklerini söylediler. Bu kadarını beklemiyordum ürünlerinin arkasında durdular gerçekten. Bu büyük müşteri memnuniyetidir. Çok teşekkür ederim emeği gecen herkese 🙏"
Schafer Mega Blender Seti
Schafer Kategorileri