Schafer Düdüklü Tencere Patladı!

20 Nisan 2024 19:264.316
Gökhan
19 Nisan 2024 19:18

Ürünü alırken özellikle güvenli midir? Patlar mı diye sormuştuk. Doğru kullanırsanız patlamaz denildi. Sulu bir sebze yemeği yaparken 1. Konumda kısık ateşte kullanıyorduk. Bunun patlaması bizim suçumuz değildir herhalde. Ürünün iadesini istiyor yaşadığımız bu kötü deneyimden dolayı özür bekliyoruz.

22 Nisan 2024 14:03 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz , Öncelikle markamıza gösterdiğiniz ilginin yansıması olarak tarafımıza geribildirimde bulunduğunuz için teşekkürlerimizi sunarız. Söz konusu bildiriminizle ilgili aktardığınız tüm konular ilgili ekiplerimiz tarafından incelemeye alınmıştır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Schafer Müşteri Deneyimi Ekibi.

Patlayan Düdüklü Tencere Ve Cevapsız Mağaza

9 Haziran 21:10124

Balıkesir Erdek Köroğlu mağazasından Ocak ayında Schafer marka düdüklü tencereyi taksitle satın aldım. Tek kişi olduğum ...

15 Ocak 14:131.971

Eskişehir İstanbul AVM’de bulunan Schafer bayisinden Schafer In_Safe 4 parça düdüklü tencere seti satın aldım. Ürünü ala...

1 Destek

Güvenlik Garantili Schafer Düdüklü Tencere Patladı: Can Güvenliğim Tehlikeye Girdi, Acil İnceleme Ve Ürün Değişimi Talep Ediyorum

16 Aralık 2025 22:582.006

Schafer marka, kapaklı 7 litrelik düdüklü tencereyi yaklaşık 4–5 ay önce Maltepe Piazza’daki Schafer mağazasından 5.000 ...

Tümünü Gör

Busra
Schafer Düdüklü Tencere Kapak Arızası

Schafer DüdüklüTencere Kapak Arızası

Muhammed
Schafer Düdüklü Tencere Hava Kaçırma Sorunu!

Schafer DüdüklüTencere Hava Kaçırma Sorunu!

Selinay
Schafer Düdüklü Tencere Kapağı Arızası