Turan
05 Eylül 2024 17:27

Samsung dw60m5040fs bulaşık makinesinin sağ ve sol asansör mekanizması kendi kendine düşmeye başladı. Ne kadar tekrar yerine taksam da her seferinde düştü. Servis ile görüştüğümüzde Samsung Türkiye stoklarında bulunmadığı, bunun yerine komple sepeti almamız gerektiğini söylediler (2000 TL). Benim sepetimde bir sorun yok ancak komple sepet almam isteniyor. 20 gündür uğraşıyorum. Ben beyaz eşyalarımı alırken servis ve yedek parça sıkıntısı yaşamamak için daha fazla ücret verip Samsung aldım fakat karşılaştığım sorun yine aynı Samsung Türkiye'den mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

06 Eylül 2024 11:04 (Şikayetten 17 saat sonra)

09 Eylül 2024 11:22

Değerli müşterimiz, İletişim bilgilerinizi paylaşmadığınız için size ulaşamadık. Canlı destek hatlarımıza ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

Aksa sonuçtan memnun

04 Aralık 2023 15:01
"Parça bulunamadı ama sepet fiyatında indirim yapıldı. Teşekkürler..."

İsmail

Samsung Bulaşık Makinesi Servisinde Yaşanan Mağduriyet

Recep
08 Nisan 2025 00:37
samsung-bulasik-makinesi-servisinde-yasanan-magduriyet-1.pdf
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Sonrası Paslanan Sepetler Ve Yüksek Onarım Ücreti Samsung Güvenimi Zedeledi

Furkan
26 Ekim 2025 13:47