Serkan sonuçtan çok memnun

Samsung TV Yatay Çizgi Ve Kendiliğinden Kapanması

13 Aralık 2023 15:55
Serkan'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler Samsung :) Talebime kısa sürede dönüş sağlandı ve onay sürecinin ardından servis gelip evimde ücretsiz olarak panel değişimini sağladı. Televizyonumuza kavuştuk. Ürünlerinin arkasında durarak Samsung'a güvenmemin karşılığını aldım. Tekrar teşekkürler.”

2 yıl 2 ay önce almış olduğum Samsung 58TU7000 serisi televizyonumda ekranın alt kısmında yatay çizgilerin oluştu ve ekran kendiliğinden kapanmaya başladı. Daha 2 yıllık bir televizyonda panel sorunu oluşması hiç normal değil. Servis çağırdık, gelip kontrol etti 350 TL karşılığında ve ekran değişmesi gerektiğini söyledi 8.700 TL Tüketici olarak bu ödemeyi kabul etmiyorum. Çünkü görülüyorki kronik panel sorunu olan bu model hala satışı yapılmakta ve sorunda değişim yapılmamakta, destek olunmamakta. Samsung gibi değerli bir markaya yakışmamakta. Evde Samsung 2. Bir televizyonumda var (UE40D5000), yaklaşık 10 yıldır kullanıyorum, hiçbir problemi olmadı. Ayrıca evde bir çok eşyam Samsung'dur. Soundbar, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, telefonum, powerbank... Yani Samsung'u seviyorum ve kalitesine her zaman güvenmişimdir ama bu karşılaştığım durum beni çok üzdü. Bu kadar kısa sürede bu TV bozulmamalı. Çözüm merkezinden aranmayı bekliyorum.

13 Aralık 2023 16:02 (Şikayetten 7 dakika sonra)

28 Aralık 2023 16:53

31 Ağustos 2023 14:10
Murat sonuçtan çok memnun

Murat
10 Temmuz 2023 15:00
"Marka hızlı bir şekilde dönüş yaptı. Hızlı bir şekilde arıza ücretsiz bir şekilde çözüldü.teşekkürler"
Samsung TV 58TU7000 Ekran Arızası
Samsung Kategorileri