Harun sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV Bitmeyen Kumanda Arızası (Güneş Enerjisi İle Şarj 3 Oldu )

Samsung TV Bitmeyen Kumanda Arızası (Güneş Enerjisi İle Şarj 3 Oldu )
24 Kasım 2023 22:25

Samsung marka 55q67b model televizyonumu 2022 yılı ekim ayında aldım televizyonumu yaklaşık 2-3 ay kullandıktan sonra kumandası arızalandı (TM2280E BN59-güneş enerjisiyle çalışan model) (Kumandanın pili zayıflayınca TV ile bluetooth bağlantısı kesiliyor ve şarja takmama rağmen şarj olmuyor dolayısıyla yeniden bluetooth bağlantısı kurmuyor TV ile) sonra kumandam gelince televizyonumun panelinde leke olduğu için televizyonumu uğraşarak yenisi ile değiştirttim. Daha sonra yeni televizyonumun yanında gelen kumanda yukarıda belirttiğim gibi aynı şekilde arızalandı ve servis aradığımda bu ilk serilerde oluyor müşter hizmetlerini aradığınızda yenisinin gönderildiğini söylediler. Dedikleri gibi kumandamın yenisi adresime kadar 15 gün de geldi. Ancak gelen bu kumanda da aynı şekilde arızalandı bu nasıl saçmalık bıktım artık kumanda arızasından kumandamın yeni bir üst modelinle değiştirilmesini istiyorum.

09 Ocak 2024 19:34

Samsung marka 55q67b (orta segment pahalı bir TV) model televizyonumu 2022 yılı ekim ayında aldım televizyonumu yaklaşık 2-3 ay kullandıktan sonra kumandası arızalandı (TM2280E BN59-güneş enerjisiyle çalışan model) (Kumandanın pili zayıflayınca TV ile bluetooth bağlantısı kesiliyor ve şarja takmama rağmen şarj olmuyor dolayısıyla yeniden bluetooth bağlantısı kurmuyor TV ile) sonra kumandam gelince televizyonumun panelinde leke olduğu için televizyonumu uğraşarak ( 3 kere değişimi reddettiler en sonunda kanun okuyunca değişimine karar verildi) yenisi ile değiştirttim. Daha sonra yeni televizyonumun yanında gelen kumanda yukarıda belirttiğim gibi aynı şekilde arızalandı ve servis aradığımda bu ilk serilerde oluyor müşter hizmetlerini aradığınızda yenisinin gönderildiğini söylediler. Dedikleri gibi kumandamın yenisi adresime kadar 15 gün de geldi. Ancak gelen bu kumanda da aynı şekilde arızalandı, sonra servisten kumanda talebinde bulundum ve kumandamın yenisi geldi bu da arızalandı, Servisten arkadaşlar gelip yazılım güncellediler düzeldi ertesi gün yeniden bozuldu, servisi tekrar aradım TV mi servise götürdüler sözlü olarak aldığım bilgilerde alıcı gözünün değiştiği ama arızanın düzelmediği söylendi hala bekliyorum. Samsung'dan aldığım TV yüzünden 1.5 senedir zamanımın nasıl harcandığını anlatmama gerek yok. TV nin yeni üst modeli ile değiştirin kurtarın beni çevremdeki kimseye Samsung al demem artık.

09 Ocak 2024 13:33

09 Ocak 2024 13:24

Kumandam yine bozuldu bu sefer televizyonumu servise aldılar ve alıcı gözünü değiştirmelerine rağmen sorun düzelmedi TV min yenisi ile değişimini talep ediyorum

25 Kasım 2023 08:46 (Şikayetten 10 saat sonra)

09 Ocak 2024 19:32

Yeniden bozuktu dönül yapın lütfen

Efekan sonuçtan hiç memnun değil

Efekan
19 Nisan 2024 23:43
Samsung Güneş Enerjili Kumanda Sorunu - Kronik Sorun
Samsung Güneş Enerjili Kumanda Sorunu - Kronik Sorun
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
10 Temmuz 2023 14:01
Samsung TV Kumandası Çalışmıyor Müşteri Hizmetleri İlgilenmiyor
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV Kumandası Şarj Sorunu Ve Yüksek Yedek Parça Ücreti Mağduriyeti

Murat