Feyzi sonuçtan çok memnun

12 Eylül 2023 21:50
Feyzi'nin Teşekkür Mesajı
“Sorunu çözdükleri için çok teşekkür ediyorum. Samsung firması güvenli malın arkasında duran firma.”

Samsung curvet 55 inç televizyon aldım. 2.5 yıl oldu. Ansızın ekran karardı yarısı zorla WhatsApp üzerinden iletişim hattı üzerinden ancak 3 görüşmeden sonra servis geldi. Ledler yanmış bozulmuş dedi. 350 TL servis ücreti. Ödedim. 5850 TL onarım masrafı çıkardı.
Asıl konu kullanım hatası değil elektrikten kaynaklı değil. Garantisi biteli 5 ay olmuş 5850 istediler. Samsung iyi parça sağlam diye, aldığımız TV ledleri sönmüş yanmış ödememi istediler. 6 ay garanti parça için 7 ay sonra bir o kadar daha TV yapılmadı. Aradım müşteri temsilcisi servis çözüm merkezi hepsinin tartışmalı telefondan sonra bir mesaj arızanız giderildi. İyi günlerde kullanın mesajı, şaka sandım.
Arkasında duran yok servis uçmuş. Kimse çözüme bakmıyor. Ben mağdur oldum. 20.000 TL TV çöp olacak. Yakında Samsung genel merkezi önünde yakacağım.

13 Eylül 2023 08:56 (Şikayetten 11 saat sonra)

13 Eylül 2023 13:27

Arayıp çözüm buldunuzmu hayır ?

19 Eylül 2023 13:49

Teşekkürler ***Samsung firması çözüm merkezi ve ilgililer tarafından yapılan değerlendirme sonucu televizyon LED onarımları yapılarak ücretsiz tarafıma teslim edildi. Samsung firması büyüklüğünü güvenli firma olduğunu gösterdi. İlgilerine teşekkür ediyorum. Ben yineden Samsung markasına güveniyorum.

19 Eylül 2023 13:52

Ferit sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Televizyonun Yetersiz Müşteri Hizmeti Ve Yüksek Tamir Ücreti

Ferit
18 Kasım 2024 20:21

Deniz
15 Ekim 2024 16:04
Samsung TV'de Erken Ekran Kararması Ve Yüksek Onarım Ücreti
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
06 Eylül 2023 00:24
Merve sonuçtan çok memnun

Merve
27 Ağustos 2023 11:15
"Garantisi biten televizyonumun bozulan panelinin Samsung tarafından bir defaya mahsus ücretlendirme olmadan tamir edileceği bilgisi verildi ilerleyen gunlerd3 servis benimle iletişime geçecekmiş Umarım söylendiği gibi olur ve mağdur edilmemiş olurum konu ile ilgilenen müşteri temsilcisi ve Samsung ekibine teşekkür ederim"

Pınar
30 Aralık 2024 21:53