Ecran sonuçtan çok memnun

22 Ocak 2024 23:19
Ecran'ın Teşekkür Mesajı
“İlginizden ve markanızın arkasında durduğunuz için teşekkürler. İyi çalışmalar”

Kalitesine çok güvendiğim ve tüm beyaz eşyalarımı Samsung bayisinden aldığım Samsung TU 8000 serisi televizyonum garantisi biter bitmez kendi kendine sürekli kapanmaya başladı. Servisi çağırdığımda bana televizyonun çok kullanılmasından dolayı ekranın kısa devre yaptığını ve ekranın değişmesi gerektiğini söyledi. Ekran fiyatı (14.500 TL) kesinlikle bu dönemde ödeyemeyeceğim bir fiyat. Evde çocuk var ve televizyonu kullanamıyoruz. Daha televizyonun altındaki jelatinin durduğunu belirtmek isterim. Televizyonu toplasanız bir sene kullandık ve hem eşim hem de ben çalışıyoruz. Evde televizyonu haftada bir veya iki kez açıyoruz. Kesinlikle bu şekilde ayıplı malın arkasında durmanızı bekliyorum. İlgili bir şekilde konuya eğilmenizi temenni ediyorum.

23 Ocak 2024 09:01 (Şikayetten 9 saat sonra)

23 Ocak 2024 16:57

Herhangi bir geri dönüş olmadı

24 Ocak 2024 21:13

1 gün içerisinde geri dönüş sağlandı televizyondan dolayı yaşanılan mağduriyetten dolayı bir kereye mahsus Ücretsiz ekran değişimi yapılacağını söylediler ilgilerinden ve müşterilerine verdikleri değerden dolası bir kez daha teşekkürler.

02 Şubat 2024 16:43

İlginizden ve markanızın arkasında durduğunuz için teşekkürler. İyi çalışmalar

Samsung Samsun TV Panel Arızası

Gamze
20 Eylül 2024 18:02
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

01 Ekim 2024 21:41
Kemal sonuçtan memnun

Samsung UE50TU8000U Kendi Kendine Kapanma Sorunu

Kemal
08 Ocak 2024 20:19
"Ücretsiz tamir yaptırdığınız için teşekkür ederim. Sizin büyüklüğünüze de bu yakışırdı. Samsung ürünlerinden ve satış sonrası hizmetinden de memnun kaldım"

Ahmet
16 Nisan 2024 09:39
Samsung UE50TU8000U Ekran Sorunu!
Mesut sonuçtan çok memnun

Mesut