Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

22 Mart 2024 13:31

Samsung marka bir televizyonum arıza yapması sonucunda 28.02.2024 tarihinde servis talebinde bulundum. 29.02.2024 tarihinde televizyonumu aldılar ve size geri dönüş yapacağız dediler. Bir süre geçtikten sonra aradılar servis biz yapamadık fabrikaya yollamak üzere fatura bilgilerimi istediler ve onu da teslim ettim. Tüm bilgileri vermeme rağmen her hafta aradım yok olmadı bakılıyor yok yapıldı yolda yok daha servise gelmedi gibi bahaneler ürete ürete tam tamına 16-17 iş günü zaman öldürüp biz müşteriyi çok zor durumda bırakıl mağdur ettiler. Bugün yani 22.03.2024 tarihinde televizyonum gelip montaj oldu. Bu konuda Samsung ürünlerine karşı tek bir güvenim kalmadığını gelen servisteki arkadaşa bildirip garantimi uzatmak istedim onlarda olmuyor yapamazsınız dediler ve gittiler. İyi ki garanti sürem devam ediyor yoksa bu ürünün parasını benden alırlardı. Biz müşteriler olarak o kadar para verelim ve birkaç sene içerisinde ürünler bozulsun ve çöpe atalım mı isteniyor bilemedim. Ayrıca benim bildiğim kadarıyla servis arıza yapım olarak 20 iş günü geçince yeni ürün vermek zorunda oldukları için birkaç gün kala ürün teslim edildi. Fakat ben mağdur olup bunca zaman neden bekledim Samsung olarak bir özür veya iletişime geçilip sorunun ne olduğunun açıklamasını bekliyorum. Umarım dediğim gibi bir açıklama yapılır.

22 Mart 2024 13:35 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Arif
Arif

Garantiniz bittikten sonra arızalanınca da yardımcı olmuyorlar. Böyle yazıklı bir marka.

Gülay sonuçtan hiç memnun değil

Gülay
29 Şubat 2024 00:25
Samsung Markası İnsanları Mağdur Ediyor
Ekinsu sonuçtan memnun

Ekinsu
20 Kasım 2024 22:04
"Problemim çözüldü teşekkür ederim"

08 Haziran 2024 13:46

Samsung Kategorileri