Samsung Soundbar Ve Wanbo Projeksiyon Cihazı Bağlantı Sorunu

Alperen
07 Kasım 2024 21:34

Samsung C450 serisi soundbar'ı Wanbo X5 projeksiyon cihazına bluetooth ile bağlıyorum, ortalama 10 dakika sonra ses kesiliyor. Nisan'da da aynı şikayetin geldiğini gördüm. Tam olarak aynı cihazların olması beni şaşırttı. Bir güncellemeyle veya başka bir çözümle çözemezsem iade etmek zorundayım. Sorunun çözümü hakkında benimle de iletişime geçebilir misiniz?

08 Kasım 2024 10:07 (Şikayetten 12 saat sonra)

11 Kasım 2024 10:56

Değerli müşterimiz, İletişim bilgilerinizi paylaşmadığınız için size ulaşamadık. Canlı destek hatlarımıza ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

Muhammed

Hocam merhaba aynı sorunu yaşıyorum bir çözüm bulabildiniz mi?

Samsung Wanbo X5 Samsung C450

Çetin
29 Haziran 17:43
Mustafa sonuçtan çok memnun

23 Kasım 2024 00:40
"Merhaba, öncelikle sorunumu çözdüğünüz için çok teşekkür ederim. Çözüm aşaması çok uzun sürmüş olsa da en sonunda sorunum istediğim şekilde çözüldü. Bu süreçte beni her gün arayarak bilgilendiren Gül hanım'a ve Samsun'da bulunan Samsung Yetkili Servisinde görevli olan Teknisyen Orhan beye çok teşekkür ederim. Çok ilgilendiler ve markaya olan güvenimi yükselttiler. Firmanıza teşekkür ederim."
Samsung Kategorileri