Mustafa sonuçtan çok memnun

23 Kasım 2024 00:40
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“Merhaba, öncelikle sorunumu çözdüğünüz için çok teşekkür ederim. Çözüm aşaması çok uzun sürmüş olsa da en sonunda sorunum istediğim şekilde çözüldü. Bu süreçte beni her gün arayarak bilgilendiren Gül hanım'a ve Samsun'da bulunan Samsung Yetkili Servisinde görevli olan Teknisyen Orhan beye çok teşekkür ederim. Çok ilgilendiler ve markaya olan güvenimi yükselttiler. Firmanıza teşekkür ederim.”

Merhaba Samsung q800d modelinde bir soundbar Hepsiburada aracılığıyla yaklaşık 1 ay önce satın satın aldım. Ses sistemini HDMI earc bağlantısı ile Samsung S90C65 inç oled TV'de kullanırken Netflix Prime, Disney+ gibi uygulamalarda Dolby Atmos ses içeriklerini izlerken zaman zaman cızırtılı ve ses kesilmesi sorunu ile karşılaşıyorum. Bu durum earc HDMI bağlantısı ile bağlıyken oluşuyor. Bağlantıları defalarca kontrol ettim HDMI kablosu Soundbarın içinden çıkan HDMI hatta birtane de yüksek veri aktarımlı 2.1 HDMI kablosu satın aldım yine aynı sonuç değişmedi. Benim anladığım soundbarda bir sorun var yazılımsal veya donanımsal yazılımını kontrol ettiğimde en güncel yazılımın yüklü olduğunu gördüm. Sound barı ve TV'yi sıfırladım yeniden kurdum yine de sorun devam etti. Samsung'dan servis talebinde bulundum servis teknisyeni geldi. Yeni bir HDMI kablosu getirdi. Getirdiği HDMI kablosu ile yeniden denedi ve kendisi de seste kesilmeler olduğunu tespit etti. Video ile kendisi de durumu tespit etti.
Ama çözüm yok genel merkeze durumu bildirdiklerini söylediler. Herhangi bir çözüm bulamadılar. Benim talebim; ya bu sorunu çözün ya ürünü değiştirin ya da para iadesi talep ediyorum.
Servis kayıt numarası 4281127895

23 Kasım 2024 11:26 (Şikayetten 10 saat sonra)

23 Aralık 2024 17:10

Hasan
Hasan

Mustafa bey selam. Bu sorun Bende de var. Acaba sorunu nasıl çözdüler? Bu konu ile ilgili bilgilendirme yapabilirseniz bizde o çözüm yoluna gidelim. Teşekkürler.

Merhaba ses sisteminde arıza olduğu için Samsung gerekli incelemeleri yaptıktan sonra ürünü garanti kapsamında değiştirdi.

Harun sonuçtan hiç memnun değil

Samsung QE65QN900 Ses Problemi

Harun
29 Mayıs 2024 17:06
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Servis Ağı Ve HDMI Sorunu!

21 Aralık 2024 21:30
Samsung Servis Ağı Ve HDMI Sorunu!
Ferit sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Sound Bar'da Sürekli Ses Kesintisi Sorunu

Ferit