Osman sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Siparişim Kusurlu Olarak Geldi.

Osman
20 Temmuz 2024 00:04

Merhaba, 25.05.24 tarihinde henüz Türkiye'ye gelmemişken Samsung'un kendi sitesinden "65’’ Neo QLED 8K QN800C" TV modelini satın aldım. 05.06.24 tarihinde kurulum için gelen arkadaşlar TV'yi kuramadılar ve 'bu güncelleniyor, yarım saate biter, güncellenince açılacak' deyip gittiler. 8 saatlik bir beklemenin ardından hala Samsung'un açılma logosu gidip gelmesi üzerine kurulumu yapan (yapamayan) arkadaşı aradım ve kurulumun eksik olduğunu söylememe rağmen bana kurulum fişi kesilip 'sorunsuz bir şekilde kurulmuştur' diye SMS ile yolladılar ve servis kaydı açmam gerektiğini söylediler. Sonraki gün başka arkadaşlar geldi ve ürünün arızalı olduğunu, değişmesi gerektiğini, başka bir ekibin geleceğini söyleyip gittiler. Daha sonra başka bir ekip geldiğinde sorunun internetle alakalı olduğunu ve Samsung'un bununla ilgili bir bülten yayınladığını söylediler ki alakası yok çünkü ben ürünün problemini Samsung'un servisinden defalarca teknik elemanları gelmesine rağmen anlamayıp sorunlu deyip gitmelerine rağmen kendim çözdüm. Ürünün 2 tane optik ara kablosu var, biri duvar montajı için uzun, diğeri TV ünitesi montajı için kısa. TV ünitesi montajı için olan kısa kabloda ya bir temassızlık ya da bir kısa devre var çünkü uzun olan kabloyu taktığımda hiçbir problem olmadığını son gelen arkadaşa ilettim. Bunun üzerine deneyip 'abi gerçekten öyleymiş, Allah razı olsun, senin sayende problemi bulduk' deyip yeni kablo siparişi verdiler. Yaklaşık 3-4 haftalık bir bekleme süresinin ardından yeni optik kablo geldi. Takıldı ve yine arızalı. Ürünü 05.06.24 tarihinde kurulumu gerçekleştirmek üzere garantisi başlatılmış olup ürün şu an itibarıyla 20.07.24 tarihine geldik ve Samsung bu konuda benden ne bir özür diledi, ne problemi bulduğum için bana bir hediye verdi, ne de benim kaybettiğim garanti kapsamında bir aksiyon aldı. Ürünün kurulum gününden tam olarak 1,5 ay geçmesine rağmen 'samsung.com.tr'den ön satış ile aldığım 2024 model 65’’ Neo QLED 8K QN800C Prime ürününü hala henüz kullanabilmiş değilim. Artık son çare olarak Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım gibi gözüküyor.

Osman sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV: Kurulum Sorunu Ve İade Mücadelesi

Osman
28 Ocak 2025 22:05
Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV'nin Panel Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Hüseyin sonucu yetersiz buldu

Hüseyin
03 Şubat 2025 23:58
Samsung TV'de Tekrarlayan Sorunlar Ve Yetersiz Servis Deneyimi
Onur sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2023 15:39

Samsung Kategorileri