25 Eylül 2024 18:473.293

25/09/2024 tarihinde Samsung marka bulaşık makinemdeki kondansatör arızası için Kadıköy Beyaz Eşya ve Elektronik Tic. Ltd. Şti. firmasının teknik servisini çağırdım. Gelen teknisyen sadece kondansatör değişimi yaparak benden 3.200 TL talep etti. Bu ücrete değişim işlemi de dahildi.

Yaptığım piyasa araştırması sonucunda, bu işlem için talep edilen ücretin normal fiyatların çok üzerinde olduğunu öğrendim. Bu firma açıkça fahiş fiyat uyguluyor ve tüketicileri mağdur ediyor.

Firma ile iletişime geçmeye çalıştığımda tatmin edici bir yanıt alamadım. Tüketici haklarımı korumak adına Ticaret Bakanlığı'na resmi şikayette bulundum.

Firma bilgileri:
Kadıköy Beyaz Eşya ve Elektronik Tic. Ltd. Şti.
Kadıköy Mahallesi Çimen Sokak No:18/A, İzmit/KOCAELİ
Alemdar VD:4861425944

26 Eylül 2024 10:23 (Şikayetten 15 saat sonra)

27 Eylül 2024 08:43

Sistemde tüm iletişim bilgilerim mevcuttur.

Değerli Müşterimiz, Sizinle iletişime geçebilmemiz için cevapla alanından telefon ve isim soy isim bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Çözüm merkezimiz kısa sürede tarafınıza ulaşacaktır. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

27 Eylül 2024 10:12

Sistemde tüm iletişim bilgilerim mevcuttur. Neden açık bir şekilde iletişim bilgilerini paylaşayım?

Değerli müşterimiz, İletişim bilgilerinizi paylaşmadığınız için size ulaşamadık. Canlı destek hatlarımıza ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

Fatih
Fatih
4 Ekim 2024 18:12

Samsung Türkiye bende sizi arayıp aynı sorunu birebir yaşamış ve şikayette bulunmuş biriyim geriye falan döndüğünüzde yok boşuna algı yapmayın servislerin ücretlendirme politikası bağımsız deyip konuyu kapattınız

Samsung Yetkili Servis Komik Onarımı

Ozan

"Çoşkun ustamın ellerine sağlık. Gerçek problemi tespit edip müdahalede bulundu. Teşekkürler..."

Samsung Bulaşık Makinesi Dağıldı

Umut

25.04.2023 tarihinde almış olduğumuz Bulaşık Makinesi 12.09.2023 tarihinde kurulumu yapıldı. 1 ay olmadan ürün 2 defa ön...

Tümünü Gör
Samsung Bulaşık Makinesi Su Sesi Çıkarıyor

Samsung BulaşıkMakinesi Su Sesi Çıkarıyor

Orgun
Samsung Bulaşık Makinesinden Çıkan Lekeli, Bulanık Ve Çizik Bardaklar

Samsung BulaşıkMakinesinden Çıkan Lekeli, Bulanık Ve Çizik Bardaklar

Ezgi
Samsung Bulaşık Makinesi Zehir Saçıyor, Koskoca Dünya Markası Sözde!

Samsung BulaşıkMakinesi Zehir Saçıyor, Koskoca Dünya Markası Sözde!

İlker
Samsung Bulaşık Makinesi Paslandı!

Samsung BulaşıkMakinesi Paslandı!

Havva
Samsung Bulaşık Makinesi Montaj Hatası Yüzünden Evimizi Su Bastı

Samsung BulaşıkMakinesi Montaj Hatası Yüzünden Evimizi Su Bastı

Metin
Samsung Bulaşık Makinesi Pas İçinde, Sağlığımıza Saldırı Var!

Samsung BulaşıkMakinesi Pas İçinde, Sağlığımıza Saldırı Var!

Kader

Öne ÇıkanKonular