Samsung S24 GPS Sorunu

Samsung S24 GPS Sorunu
24 Ağustos 2024 13:07

Samsung S24 cihazına sahibim. Navigasyon kullanmam gerekti. Haritaya adresi yazdığımda 'GPS sinyali kayboldu' hatası ile karşılaştım. Ne yaptıysam 'GPS sinyali kayboldu' hatası gitmedi. İnternetten araştırmam sonucu bu telefonlarda böyle bir hata olduğunu, birçok kişinin yaşadığını öğrendim. Müşteri hizmetlerini aradım, telefonu göndermem gerektiğini söylediler. Daha 2 aylık Samsung'un en premium cihazında böylesine saçma bir problem olması, bunun için telefonsuz kalmam (işim için önemli), gerekli dokümanlarımın telefon içinde olması canımı çok sıktı. Daha yeni telefonu telefoncudan ikinci el olarak 34 bine aldım. Daha 2 aylık cihaz, faturası vs. hepsi mevcut. Cihaz kutusundan çıktığı gibi, hiçbir şekilde darbesi, herhangi bir şeyi yok. Ama bu da sorun ile uğraşmamda bana bir sürü iş çıkaracak. Sorun donanımsal ise tabi ki içinin açılmasını kabul etmem. İade işlemi, sorun da sorun. Samsung cihazı aldığım için çok pişmanım. Bir daha evime Samsung cihaz sokmam. Samsung gibi firmanın bu tarz hatalarını kabul edip cihazı garantisi olduğu için ve hiçbir şekilde kullanıcı hatası olmadığı için iade alması gerekir. İnsanların bir dünya para verip aldığına pişman etmemesi gerekir. Bu son olsun, 3 katı da olsa Apple'dan şaşmam bundan sonra.

26 Ağustos 2024 10:02 (Şikayetten 1 gün sonra)

Emre

Selam dostum, sorunu ben de yaşadım ve çözüm olarak haritalar uygulamasının güncellemelerini kaldırmayı Samsung destekten öğrendim. Ayarlar>uygulamalar>haritalar (Google maps) içine girip sağ üstteki 3 noktaya basarak güncellemeleri kaldır diyerek deneyebilirsin.

Eyvallah dostum deneyeceğim

15 Nisan 2025 17:28