Nes sonuçtan hiç memnun değil

Samsung RSH5UUPN1/XTR Model Buzdolabı Almam Bir Daha

17 Ekim 2023 13:23

Yazın buzdolabımız bozuldu. Arıza tespiti için dolap alındı. Sıcağında o en yoğun olduğu zamanlarda biz dolapsız takriben 1 hafta gibi zaman geçirdik. Dolap geldi güzel de bir ücret ödedik ve çalışıyor du. Aradan yıllar değil daha birkaç ay geçmeden gardırop şeklindeki dolabımız derin dondurucu kısmından felç oldu. Tüm kışlıklarım etlerim ziyan oldu. Peki şimdi ne olacak? Merak ve endişeyle bekliyorum. Ama bilin ki o kadar masrafla aldığım Samsung buzdolabı gözümde şu an çöp oldu.

17 Ekim 2023 13:37 (Şikayetten 13 dakika sonra)

17 Ekim 2023 14:06

Aradım birkaç saate şehrimizdeki bize dönermiş. Ah pişmanlığımsın Samsung. Buzdolabında asla

18 Ekim 2023 13:30

Bugün gelen servisten arkadaşlar gaz kısmının bozulduğunu eşime söylemişler. Arıza tamir edilemeyecek durumda anladığım kadarıyla. Peki neden 2 ay öncesi biz bu kadar masraf yaptık. Neden ben bir haftaya yakın ağustosta buzdolabı olmadan onca gün tamir olacağını düşündüm Peki Samsung firması 10 yıl daha bu zamanlarda dolarken Samsung Buzdolabınız çöp oldu ki fiyatı benim için dudak ucuklatır. Sadece yazık derim. Sadece çevreme başıma gelenleri anlatırım.

19 Ekim 2023 13:28

444'lü numarayla arayan Samsung, servisi arayarak olanları öğreneceğini belirtti ya da öyle anladım bir öğretmen olarak. Ben mi doğru söylüyorum kim. Neyse hala dönecekler bekle Neslihan bekle. Tüm herkese tavsiyemdir Samsung buzdolabı cöptür bence ve Samsung buzdolabında basarisizdir.

Musa sonuçtan memnun değil

30 Ağustos 2023 13:29
Barış sonuçtan memnun değil

Barış
07 Nisan 2025 23:29
Samsung Buzdolabı Mağduriyeti: Yanlış Tamirat Ve Maddi Kayıp
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Gülşah
26 Temmuz 2023 15:20

Samsung Buzdolabı Tam Pişmanlık

Serhan
16 Nisan 2024 19:02
Samsung Buzdolabı Tam Pişmanlık
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Altı Yıllık Samsung Buzdolabım Bayram Öncesi Bozuldu, Servisten Çözüm Yerine Yeni Dolap Teklifi Aldım

14 Haziran 2025 01:57
alti-yillik-samsung-buzdolabim-bayram-oncesi-bozuldu-servisten-cozum-yerine-yeni-dolap-teklifi-aldim-1.jpg

Samsung Kategorileri