Cumhur sonuçtan çok memnun

Samsung Q LED TV Açılmıyor. Kronik Sorun

Cumhur
05 Aralık 2023 23:29
Cumhur'un Teşekkür Mesajı
“Samsung ürününün arkasında durdu. Her gün aradılar ve televizyon ile alakalı bilgi verdiler. Özellikle Samsung çözüm merkezinden Pelin Hanım çok ilgilendiler. Yinede böyle bir markada bu arızanın olması üzücü ancak marka ürününün de arkasında durmasını biliyor. Teşekkürler.”

Samsung 50Q60TA 50" 125 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV marka televizyonumun garantisi biteli henüz 1 sene bile olmuşken ekran hiçbir şekilde gelmiyor. Tamamen siyah ekran açılıp kapanır vaziyette, 1-2 saniye ses dışında görüntü yok. 3 yıllık bir ürünün 10 yıllık kullanım ömrü vaadine rağmen bozulması kabul edilebilir bir durum değil. Samsung markasına güvenerek alışveriş yapıyoruz. 3. Yılın sonunda paramın çöp olmasını hiçbir şekilde kabul etmiyorum. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

06 Aralık 2023 08:34 (Şikayetten 9 saat sonra)

Cumhur
30 Aralık 2023 12:33

Gül sonuçtan çok memnun

Samsung QLED TV Ekran Açılmıyor

Gül
30 Kasım 2023 22:13
"Arıza sorunuma ilgi ve alakasından dolayı özellikle Gamze hanıma teşekkür ediyorum. Samsung kendisine yakışan yaptı, TV ücretsiz tamir edildi."
Oğuzhan sonuçtan çok memnun

Samsung 50" Q60T QLED 4K UHD Smart TV - Ekran Açılmıyor

Oğuzhan
30 Temmuz 2024 19:55
"Samsung markası bu konuda büyüklüğünü gösterdi. Ürünün ücretsiz tamiri yapıldı ve yarın teslim alacağımı belirttiler. Konu ile ilgili olarak Yasin Bey’e özellikle teşekkür etmek istiyorum. Her gün, hafta sonu bile olsa beni arayarak güncel bilgi verdi. Beş yıldızı hak eden bir süreçti."
İsmail sonuçtan çok memnun

İsmail
14 Şubat 2024 10:20
"Samsung, sorunu ücretsiz bir şekilde çözdü marka olarak ürünlerinin arkasında olmaları markaya karşı güvenimizi boşa çıkarmadı teşekkürler Samsung."
Melek sonuçtan çok memnun

Samsung 50Q60A QLED Televizyon Ekran Kararması

Melek
30 Temmuz 2024 02:08
samsung-50q60a-qled-televizyon-ekran-kararmasi-1.pdf
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Marka Televizyonum Aniden Kapandı Ve Açılmıyor.

Erdem
03 Ocak 2024 09:43