Melek sonuçtan çok memnun

Samsung 50Q60A QLED Televizyon Ekran Kararması

Melek
30 Temmuz 2024 02:08

Samsung 50Q60A 50" 125 Ekran QLED TV marka televizyonumu 2 Haziran 2022 tarihinde aldım. Ancak ne hikmettir nasıl bir şanstır garantisi biteli sadece 2 ay gibi çok kısa bir zaman olmuşken ekran hiçbir şekilde gelmiyor. Tamamen siyah ekran açılıp kapanır vaziyette, 1-2 saniye ses dışında görüntü yok. Televizyonun fişi takılı ikende hiçbir müdahalede bulunmasan da bu şekilde açılır gibi oluyor ancak ses ve görüntü gelmiyor. 2 Yıl 2 Aylık bir ürünün, 10 yıllık kullanım ömrü vaadine rağmen bozulması kabul edilebilir bir durum değil. Uzun araştırmalar sonucunda Samsung markasına güvenerek alışveriş yaptım. Garantisinin sadece 2 ay geçmesinden dolayı paramın emeklerimin çöp olmasını hiçbir şekilde kabul etmiyorum. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

samsung-50q60a-qled-televizyon-ekran-kararmasi-1.pdf

Alper sonuçtan çok memnun

Alper
27 Nisan 2024 16:01
"Samsung müşteri temsilcisi hemen iletişime geçti ve teknik ekip geldi. Hızlı bir şekilde arızayı giderdiler. Samsung kendine yakışanı çok hızlı bir şekilde yaptı. Müşteri temsilcisi ve teknik ekibe çok teşekkür ediyorum."
samsung-qled-tv-ekran-arizasi-1.pdf
Gül sonuçtan çok memnun

Samsung QLED TV Ekran Açılmıyor

Gül
30 Kasım 2023 22:13
"Arıza sorunuma ilgi ve alakasından dolayı özellikle Gamze hanıma teşekkür ediyorum. Samsung kendisine yakışan yaptı, TV ücretsiz tamir edildi."
Cumhur sonuçtan çok memnun

Samsung Q LED TV Açılmıyor. Kronik Sorun

Cumhur
05 Aralık 2023 23:29
"Samsung ürününün arkasında durdu. Her gün aradılar ve televizyon ile alakalı bilgi verdiler. Özellikle Samsung çözüm merkezinden Pelin Hanım çok ilgilendiler. Yinede böyle bir markada bu arızanın olması üzücü ancak marka ürününün de arkasında durmasını biliyor. Teşekkürler."

Samsung QLED TV'nin Garantisi Biter Bitmez Kronik Arıza Sorunu

Yağız