Sevgi sonuçtan çok memnun

Samsung Klima Isıtma Sorunu: Mağduriyet Ve Çözüm Arayışı

28 Kasım 2024 10:37

11.07.2024 de Splaza Terra City Antalya mağazasından AR35 silver serisi AR12TXHQASI 12.000 BTU'luk bir Samsung klima aldım. Temmuz da klimanın kurulumu yapıldığında haliyle ısıtmasını denememiştik. Kasım ayında 30 derecede hızlı ya da son ayar fanda denememize rağmen 20 m2 odayı ılık bile yapmıyor, klima sadece kendini ısıtıyor, odada çift battaniye ile oturuyorum, elektrikli soba yakıyorum. Servisi aradım birer gün ara ile 3 defa geldi, sıcak sensör ayarını ve iç dış ünite ölçümlerini yaptı. Normal, bunun ısıtması bu kadar arıza yok dedi. Kime göre neye göre normal? Müşteri hizmetlerini de aradım mağduriyetimi anlatıp kayıt açtırdım. Klimayı sadece yazın soğutsun kışın çalışmasın duvarda dursun diye almadım. 20 m2 yatak odam da çift battaniye ve polarla oturuyorum. Duvarda 12000 BTU luk kapalı bir klimam var. Bu normal mi? Bu kadar parayı sadece yazın soğutsun, kışın kapatalım da soba yakıp ısınayım mağdur olayım diye mi aldım?
Klimanın iade alınıp ödediğim ücreti geri istiyorum. Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvurduk, gerekirse avukatımla dava yoluna da gideceğiz.

28 Kasım 2024 11:26 (Şikayetten 49 dakika sonra)

28 Kasım 2024 15:18

Değerli Müşterimiz, Sizinle iletişime geçebilmemiz için cevapla alanından telefon ve isim soy isim bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Çözüm merkezimiz kısa sürede tarafınıza ulaşacaktır. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

28 Kasım 2024 15:26

Ad soyadı verdim. Telefonumu mail adresimi isimden ya da ürünü sizden satın aldığım için kayıtlarınızdan rahatlıkla bulabilirsiniz. Genele açık yerden nasıl numara istiyorsunuz?

30 Kasım 2024 20:35

Ben ısıtmayan bu klimayı iade edip geri ücret ödemesi talep ediyorum. Servise de müşteri hizmetlerine de bunu iletiyorum. Müşteri hizmetleri servise onarım için mail atıyor. Servis de hiç gelmediği halde 30 Kasım 2024 de sanki evime gelip klimanın ısı sensör ayarını yaptığına, vakumlama yaptığına, gazı boşaltıp yeni gaz dolumu yaptığına dair sahte bir servis fişi düzenleyip klima onarımı tamamlandı diyerek açtığım talebimi sonlandırıyor. Koskoca Samsung firmasına ve onun yetkili kıldığı servise soruyorum. Bu bir suç değil mi? Yapmadığınız bir işlemi yapmış gibi gösterip üstüne bir de sahte bir servis fişi düzenlemek ve talep kapatmak nedir? Klimanızı gelip alın ve lütfen tarafıma ödediğim 27.800 TL mi iade edin Samsung Klima. Ki ben başka marka bir klima alıp takabileyim. Ben duvarda klimanız asılıyken odamda elektrikli soba yakarak, 2 battaniye ve üzerimde polarlarla oturmak zorunda değilim. Elektrikli soba nedeniyle gelecek olan yüksek faturayı ben ödeyeceğim. Kışın bu soğukta hasta olmam da cabası. Bu nasıl bir müşteri mağduriyetidir?

03 Aralık 2024 15:39

Samsung Çözüm Merkezi beni arayıp klimanın ölçümlere göre arızalı olmadığını, bu konuyla ilgili başka hiçbir işlem yapamayacağını söyledi. Kendilerinin yetkili kıldığı servisin düzenlediği sahte servis fişi ortadayken evime hiç gelmeyip 3 gelişlerinde de o işlemleri kesinlikle yapmamışken yaptık diye 30 Kasım tarihli sahte servis fişi düzenleyen servisin bütün ölçümlerini yaptık Samsung mühendisleri ölçümleri normal buldu klimada hiçbir arıza yok demesine mi inanalım yoksa 27.800 lira para verip sadece yazın soğutmasından faydalanılan ama kışın Klimayı kapatıp bulunduğu odada elektrikli sobayla ısınılan bir klima almak isteyen herkes Samsung Ar 35 Silver serisi klima alıp evine taksın. Hayatımda ilk defa yazlık klima sahibi oldum. Elimdeki belgelerle dava yoluna gideceğim.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Klima Isıtma Sorunu Ve İade Talebi

10 Ocak 2025 23:40
Samsung Klima Isıtma Sorunu Ve İade Talebi

17 Temmuz 2024 11:30
Samsung Yetkili Servisi Montaj Hatası Yüzünden 40 Gündür Mağdurum
Rahime sonuçtan hiç memnun değil

Rahime
20 Eylül 2024 11:51
Samsung Klima 24 Lük
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Klima İle Yaşanan Montaj Ve Isıtma Sorunları

18 Mart 2025 14:11